Arama sonuçları: *

1. S

Kafamda böyle bir sistem dizdim sizce değişmem gereken varmı?

AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W MSI RX 5600 XT MECH OC 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Asus Prıme B450M-A Iı Amd B450 Am4 DDR4 4400 Hdmı Dvı Vga M2 Usb3.2 Aura Rgb Matx (Prıme B450M-A Iı) Anakart Patriot Viper Steel PVS416G320C6K 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL18 Ram Kioxia Exceria...
  2. S

Sistem verileri değerlendirmesi sorun nedir?

<SystemScore>9.3</SystemScore> <MemoryScore>9.3</MemoryScore> <CpuScore>9.3</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.7</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>9.9</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  3. S

Bu laptop için uygun yükseltmeler neler

https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-5-11-nesil-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
  4. S

B650m plus wifi anakart cpu pin sorusu

Eikimde msi b650m plus wifi anakart var bu anakartın üzerinde 8+8 cpu pini var aldığım power çıkışı ise 4+4 pinlik bir cpu çıkışı mevcut anakarta tek slot 8 pin doldursam yeterlimidir yoksa mecburi 8+8 ful bütün cpuları doldurmam mı gerekiyor
  5. S

Kasa değerlendirme konusu

Hocam merhaba geçen dediğin power ile bugün sistemi aktif etmeyi denedim ancak çalıştıramadım power üzerinde 4+4 cpu çıkışı var anakart üzerinde 8+8 bunların hepsini doldurmam mı gerekir yoksa 4+4 olarak tek 8 pini doldursam yeterlimi sıkıntı başka bir şey olabilir mi sence nedir ?
  6. S

B650m ssd önerisi arıyorum

Siparişi verdim inş güzel gelir saol yardımın için
  7. S

B650m ssd önerisi arıyorum

B650m anakart aldım buna uygun ssd arıyorım önerileriniz nelerdir ssd 1tb olucak
  8. S

Sen atınca bir daha baktım az önce 8 bin küsür gösteriyordu site baga girdi heralde 1730754947 O zaman taksitlensinn 😂😂
  9. S

Anladım saol işlemciği alıp anakart için kasım indirimlerini kovalıyayım o zaman
  10. S

Hocam bu söylediğim b650m anakart sepete eklediğimde 6bin den 8bin tl ye çıkıyor ben ona güvenmiştim bu arkadaşın dediği b650 r nasıl iyi olur mu
  11. S

Hocam sen ssd de söyle bilgili bi abiye benziyosun not edeyim
  12. S

Anakart için b650m wifi dedk konuşma arasında kalmış
  13. S

Bende merak ediyorum yapta öyle kaçayım
  14. S

Öyle yaparım önce bunların borcunu biterim de takibe alırım onu yardımin için saol çok yardımcı oldun
  15. S

%90 oyun için kullanırım
  16. S

Hocam valla çok saol çok yardımcı oldunuz 7800x3d ye geçerken sıvı soğutucu takviyesi yaparım zaten
  17. S

Bilerek anakartı yükset tuttum ilerde bunların borcunu bitirdikten sonra 7800x3d işlemci arkasına ekran kartı yüksektmesi yapıcam bu yolda ilerlersem nasıl olur ram ve power konusunda bir bilgin varmı nasıl alayım
  18. S

1730752050 Hocam ekran kartım zaten var onu almıştım o yüzden hazır sistemlere yönelemiyorum diğer parçalar için fikir lazım uyumları nasıl olur diye önerin için saol
  19. S

kazık fiyata geliyor ama toplu almıyorum hepsini yavaş yavaş alıyorum bütçemi ona göre ayarlıyorum düşündüğüm ana kart bu ram ler için şuanlık orlama bir şeyler(ddr5) power işinide size bırakıyorum pek bilgim olan bir konu değil
Geri