Arama sonuçları: *

1. H

Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

Fps oyunlarda 1080 360hz kullanırken tepkime daha hızlı gibi geliyordu belki diğerinde 2k olduğu için bana öyle geliyor olabilir ben fazlasıyla memnunum hocam tavsiye ederim
  2. H

35 bin TL civarında sistem önerisi

İtopya dan arkadaşa bakıyoruz 1-2 gündür uygun hazır sistemler mevcut bakmanı öneririm
  3. H

Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

1080 144hz - 1080 360hz ıps monitörden sonra 2k odessey g6 360hz geçtim FPS oyunlarda sanki biraz yavaş gibi geliyor ama hikayeli oyunlarda ve genel anlamda harika yanmaz inşallah ilk kurunca 10dk ekrana baka kaldım renkler çok güzel deminden şimdiye geldim tabiri caizse
  4. H

Sistemim için Upgrade tavsiyesi

Mevcut sistemde güzel aslında ama güncel sistem her zaman baş ağırtmaz ram de çip markası farklı faklı gelmediği sürece sorun yaşamazsın tek tavsiyem PSU 1000w falan al sonraki güncellemeye hazır altyapı olur https://app.hb.biz/mv0jSjJUCir7 Ben mevcutta rajintek ampere 1200w plat kullamıyorum...
  5. H

Açılırken ekran gidip geliyor

Önce Nvidia yı dene
  6. H

Aygıt yöneticisine git oradan görüntü bağdaştırıcıları bul sağ tuş sürücüyü kaldır
  7. H

2k monitör tavsiyenize ihtiyacım var

Dell Alienware Aw2725dm tavsiye ederim
  8. H

Sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi ?
  9. H

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Hocam ayak yapısı olarak en sağlam sondaki benimde tercihim o olur ayrıca aynı masa abimde var tip ve ayak yapısı olarak gayet sağlam
  10. H

Kendi yaptıklarım daha ağırdı ama harcadığım para olsun vakit olsun pek değmediğini düşünüyorum mevzu ayakta bitiyor her yerinden birbirine bağlı bir ayak lazım mukavemet için xdrive 120cm ve fiyat performans gibi bence yeterli sağlamlığa sahip İstanbul'da isen ikitellide showroomları var...
  11. H

Hocam mevcut sistemimdeki kasada ağır kendim 2 kez masa yapma girişiminde bulundum standart masa kalınlığı 18mm ben 2x18mm yapıp 36mm kalınlığında masa yaptım bunlara profilden 6 kişilik yemek masası ayağı falan aldım normalde sallanmıyor ama siz vurması falan olunca illaki sallanıyor en sonunda...
  12. H

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Hocam bendeki veda kollar sertlik ayarlı orjinal bir montaj adaptörü bulamaz isem muhtemelen mevcut mesleğim gereği lazerde bir şeyler kesip büküp uyduracağım artık teşekkür ederim bilgiler için
  13. H

hocam son soru montaj işlemini nasıl yaptınız
  14. H

27'' Monitörün Yanına 24'' Monitör Yakışır mı?

Yazdım arkadaşa nereden buluruz diye fiyatı boyuna göre iyiyse değerlendirilebilir
  15. H

Hocam 2.monitör ü nereden buluruz
  16. H

Yalnız harika Durmuş
  17. H

Bendeki monitör standı ister delinerek ister mengene mantığı ile bağlanıyor muhtemelen çoğu markada aynıdır
  18. H

Oyun bilgisayarı için hangi SSD'yi almalıyım?

İkisininde kullanmadım ama kağıt üzerinde patriot gözüküyor
  19. H

Güzel setup bende çok baktım monitör devamı gibi görünen monitör ama ana monitör oled yanına va-tn-ips koyunca çok göze batıyor birde monitör tek diye ambiyans Aydınlatma aldım tek monitör devam ileride masayı büyüteceğim bir alanım olursa tekrar düşünebilirim
Geri