Arama sonuçları: *

1. N

Kulaklık Alma Konusunda Kararsız Kaldım

Hocam hangisini aldınız ve deneyimlerinizden bahseder misiniz
  2. N

Steelseries Nova Serisi Kulaklığı

Hocam merhaba. SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullandığınızı gördüğüm için size sormak istedim. Genel olarak kulaklıktan memnun musunuz? Yazılımsal ya da donanımsal herhangi bir sorun yaşadınız mı? Dip ses, bağlantı kopması, cızırtı, gıcırdama veya...
  3. N

Logitech G522 Vs Ss Arctis Nova 7 Gen 2

Hocam merhabalar aldınız mı
  4. N

Steelseries Arctis Nova 5x Wireless mı Alnıır mı?

Var mı önerebileceğiniz bakmamı tavsiye ettiğiniz bir kulaklık
  5. N

4.500 TL Bütçeyle En İyi Kablosuz Oyuncu Mouse'u Hangisi?

Uzun süredir kablosuz bir oyuncu faresi arıyorum. Bütçeme uygun en iyi modeli almak istiyorum ancak çok fazla seçenek olduğu için karar veremedim. Genellikle League of Legends ve Minecraft oynuyorum. Ara sıra da CS2 ve Valorant oynuyorum. Bu yüzden hem günlük kullanımda rahat olacak hem de...
  6. N

Beast R75 He Pro 8k Alınır mı?

Uzun süredir manyetik (Hall Effect) bir klavye arıyorum. Araştırmalarım sonucunda Beast R75 HE PRO 8K modeli dikkatimi çekti. Bu klavyeyi kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Sizce alınır mı, yoksa aynı fiyat bandında daha iyi alternatifler var mı? Genellikle...
  7. N

Steelseries Arctis Nova 5x Wireless mı Alnıır mı?

Uzun süredir kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Araştırmalarım sonucunda iki model arasında kaldım: SteelSeries Arctis Nova 5X Wireless SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 Wireless Bu iki kulaklık hakkında kullanan veya detaylı bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Sizce bu...
Geri