Arama sonuçları: *

1. X

Koşubandından anlayan yardım lütfen

arkadaşlar, voit ultifit marka koşubandı aldım, koşu bandının 15 eğimli otomatik eğimi var, fakat ben koşu bandını çalıştırdığımda düz durdurduğumda ise otomatik olarak 15 eğime yükselip duruyor bu normal mi yoksa bir arızamı? koşu bandından anlayan varsa lütfen yardım etsin
  2. X

Neyin ne olduğu belirsiz koşu bandı arıyorum

arkadaşlar malum bilindik sitelerden bakıyorum da 30 35 bin liralık koşu bantları bile sanki yamulacak gibi bi görüntüsü var, yorumlara bakıyorum yok arıza olmuş yok bandı kaymış, şöyle resimlerde premium gösterenlerde 100 binliradan başlıyor, yok mu şöyle orta sekment sorun cıkarmayacak 5 6 ay...
  3. X

Iphone 17 mi iphone 16 pro mu?

her hangi bir sıkıntı oldumu peki? çizik vs çıkıyormuş oradaki telefonlarda? Ayarlar > Genel > Hakkında > Model Numarası’na git. Model numarası örneğin “AXXXX” formatında görünür birde model numarası nerede başlıyor onu söyleyebilme şansınız varmı?
  4. X

Iphone 17 mi iphone 16 pro mu?

nerden aldın
  5. X

Iphone nerden alınmalı

arkadaşlar çok bilindik bir siteden iphone almayı düşünüyordum lakin bu şekilde bir yorum okuyunca çok kafam karıştı ve almaya tereddüt ediyorum, kendi sitesinde 10bin tl fark var, sizce ben iphone 16 pro max nereden almalıyım yorumdaki gibi birşeyin başıma gelmemesi için?
  6. X

🔥İndirim Hepsiburada Premium İndirimleri 7 Temmuz'da

hava soğutucu aldım sizce inermi indirim olur mu? iade edebilirim kutusunu açmadım henüz
  7. X

Işlemci soğutucu tavsiyesi

özelden atarmısınız 1750871571 160mmm hava soğutucu sığıyormuş arkadaşlar styx sağolsun sayesinde öğrendim, fakat bununla...
  8. X

[H3 id='URLhttpswww.trendyol.compower-boost-x-b153666BPower+BoostBURL+X-12+kasa+bu']Power Boost X-12 kasa bu[/H3]
  9. X

en yani derinlişk olarak 160m ise onu ben ölçerim ama sotak fanın direk dibinde ramler ve 2 slotum var, bu soğutucuda ram için mesafe bırakmışlarmıdır acaba
  10. X

bu kasaya sığarmı peki?
  11. X

https://www.trendyol.com/pd/power-boost/pb-p705b-650w-80plus-bronze-usb-3-0mesh-argb-fanli-gaming-siyah-kasa-p-777959686 kasa bunun beyazı dostum buna uygun bir şey, bütçe önemli değil, yeterki ses olmasın
  12. X

arkadaşlar işlemcim i5-12400F stok fan o kadar çok ses yapıyor ki artık rahatsız olunacak derecede, %40 larda bile ses yapmaya başlıyor, bana ses olmayacak kadar az bir soğutucu önerir misiniz?? sadece sesi kessin yeter ısınma ile ilgili problemim yok
  13. X

Sistem Toplama Veya Hazır Sistem Öneri

banada lazım konuyu takip ediyorum
  14. X

İşlemci konusunda yardımcı olurmusunuz?

yayın sırasında %100 oldumu hiç? oyun değil ama genel program yöneticisinden baktığında
  15. X

%79 larıda gördüğü oldu, benim de kalan kısım işte yayın vs kapsıyor yani 12400f yeterince bu oyunu besleyemiyor. yayın ekran kartı üzerinden zaten, sorun fortnite ama işlemcide besleyemiyor fazla işlemci oyunu demekki fortnite.
  16. X

sonuç olarak bu kasma muhabbetler çekirdek ve ön bellek MB kaynaklı bir şey değil mi
  17. X

oyun sırasında %80 lerde oluyor fortnite diğer şeylerle beraber %100 full.
  18. X

tamam kardeşim sen önerme teşekkürler. lütfen ddr5 sistemi iyi bilen günceli takip eden kişiler yorum yaparsa sevinirim. bilgisiz kişi değilim (oladabilirdim de) sadece güncel şeyleri uzun süredir takip etmediğim için konu açma gereği duydum, dalga geçmenin lüzmu hiç yok. 1730648731 ben...
  19. X

13400F veya 14400F önerebilirim. bunları nasıl am5 e takacaksın?
Geri