Geç gördüm kusura bakma, iş güç derken takip edemedim tekrardan hız testi yapıp sana döneceğim. Bu arada çift taraflı bir ssd soğutucu almanı tavsiye ediyorum ben aldım fakat ssd oturmadı sonra iade ettim.
Şu an verebileceğim özel bir tavsiye yok ama videoyu izlerken konuna denk geldim. İsterseniz bu sistemi inceleyebilirsiniz. RAM 16gb maalesef.
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9600x-msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-b650-16gb-1tb-ssd/
İş sadece vakum ile bitmiyor, TCL klimalar da çok iyi ama servisi kötü diyorlar mesela.
1754857543
Evet o foruma üyeyim ciddi şekilde gözümü açtılar, oraya bakmasam vakumdan hiç haberim olmayacaktı.
Modelini bilmiyorum ama Daikin ve Mitsubishi piyasadaki en iyi klima markalarından. 47k'ya LG ve Boscch'un 18.000 btu klimalarıda var aklında bulunsun.
200 TL fazla verip Amazon'dan almak daha mantıklı.
1754812278
Mi Box 2.nesil kullanıyorum ara ara donmalar oluyor hatta iki platform arasında geçiş yaparken de donduğu oluyor, power kablosunu çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Çok sık donma yaşanmıyorsa sorun olmaz bence.
Belki Legion'lar da sorun var bilemiyorum ben forumdan bakarak almıştım çoğu kişi iade edip ikinci veya üçüncü monitörü almıştı benim şansıma sadece 1 adet ölü piksel geldi o da hiç rahatsız etmedi.
Ben R27QE modelini kullanıyorum, alalı yaklaşık 9 ay oldu bende de 1 tane ölü piksel var ama oyunlarda veya iş sırasına beni hiç rahatsız etmedi. Fakat sürekli gözün oraya giderse rahatsız edecektir.
Modem bilgisayarınıza ne kadar uzaklıkta ve sürücüler güncel mi? Telefonunuzda sorun yaşamıyorsanız modemde sorun yoktur diye düşünüyorum, modem ara yüzüne girin Advanced>QoS'tan yapabilirsiniz.
Aynı işlemciyi Thermalright Assassin X 120 Refined SE ile kullanıyorum şu zamana kadar o sıcaklıklara daha ulaşmadım, şu an brave'de 20 sekme açık arka planda da spotify açık işlemci 45 derece gidip geliyor ama bence siz montajını yaparken hata yapmışsınız. Soğutucu bloğunda etiket oluyordu onu...
"düşük profilli grafen alüminyum ısı dağıtıcı sürücünün serin kalmasını sağlar" kendi sitesinde yazıyor bu üstündeki siyah kaplama mı oluyor? Ben Enermax pedini bunun üstüne koyduğum zaman bir sorun olur mu?
Bu üründen aldım fakat ssd'yi çıkarınca sanki ince bir soğutma bloğu vardı fotoğrafta attığım siyah kısım.
https://www.gaming.gen.tr/urun/565227/enermax-esc001-r-kirmizi-m-2-2280-nvme-ssd-sogutucu-blogu-2-yil-birebir-degisim-garantili/