Arama sonuçları: *

1. F

Traş makinesi önerisi

Arkadaşların önerdiği gibi OneBlade öneririm ben de yalnız bıçakları ayrı tutun ya da işaretleyin karışmasın. Yedek bıçaklarda indirim varsa da alın derim, sizi uzun süre götürür. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2877GJS
  2. F

Epic games fc26 iade edemiyorum

Ben de almayı düşünüyordum neden iade etmek istiyorsunuz ? Forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşamıştı. Oyunu 2 saatten az oynadığınız takdirde 2 hafta içinde iade etme hakkınız var. https://legal.epicgames.com/tr/store/refund-policy...
  3. F

Öneri Telekonferans ve müzik dinlemek için Apple EarPods Alınır mı?

Ben de bluetooth bir kulaklık var ama kulağımda çok iyi durmuyor, kulak üstü de almak istemiyorum çok çabuk yıpratıyorum. Mevcut kulaklıklarımın da mikrofonları kötü, telekonferansta yetersiz kalıyor. Hem sporda podcast dinlerken hem de iş için EarPods iş görür mü yoksa almışken bluetooth almak...
  4. F

🔥İndirim Vodafone Yanımda Yılbaşı Hediyesi Veriyor

Aynısından verdi keşke 2 hafta önce verseymiş, H&M'den alışveriş yapmıştım.
  5. F

Kış İndirimi Sepetim Nasıl Sizce?

RDR 2 gibi mi? Oyunun başı çok sıkıcıydı sonradan açılıyordu, dişimizi sıkarız artık. Bir de ilk oyunun özetine bakmam lazım sanırım.
  6. F

Kış İndirimi Sepetim Nasıl Sizce?

Uzun zamandır TLOU 2'yi almak istiyordum, birkaç senede bir de mutlaka Fifa serisi alırım ama FC 26'nın yorumları çok kötü, sadece kariyer oynayacağım için olabildiğince ucuza almak istiyorum. Warband ve Bannerlord gibi oyunlar hoşuma gittiği içinde Deliverance 2'ye şans vermek istiyorum. Ekle...
  7. F

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Sanırım ben geç kaldım, şimdi alsam iade 2 hafta sonra yatar o zamanda indirimler biter. Bir sonraki indirim döneminde de oyunlar zamlanır çok bir anlamı kalmaz.
  8. F

🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

TLOU 2 alınır mı yoksa daha düşer mi? Sonuçta birkaç saat oynadıktan sonra bir daha oynamayacağım.
  9. F

KC3000 Düşük Yazma Hızı Sorunu

Evet, kendi uygulamasından baktığım zaman güncel gözüküyor.
  10. F

KC3000 Düşük Yazma Hızı Sorunu

Geç gördüm kusura bakma, iş güç derken takip edemedim tekrardan hız testi yapıp sana döneceğim. Bu arada çift taraflı bir ssd soğutucu almanı tavsiye ediyorum ben aldım fakat ssd oturmadı sonra iade ettim.
  11. F

55k sistem tavsiyesi

Şu an verebileceğim özel bir tavsiye yok ama videoyu izlerken konuna denk geldim. İsterseniz bu sistemi inceleyebilirsiniz. RAM 16gb maalesef. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9600x-msi-geforce-rtx-5070-12g-gaming-trio-b650-16gb-1tb-ssd/
  12. F

Klima önerisi 12000btu

İş sadece vakum ile bitmiyor, TCL klimalar da çok iyi ama servisi kötü diyorlar mesela. 1754857543 Evet o foruma üyeyim ciddi şekilde gözümü açtılar, oraya bakmasam vakumdan hiç haberim olmayacaktı.
  13. F

Klima önerisi 12000btu

Samsung klimaları pek önermiyorlar servisleri de sıkıntılı diye biliyorum.
  14. F

Klima önerisi 12000btu

Çok daha ucuza 12.000 BTU alabilirsin ama bütçem var almışken iyisini alayim diyorsan Daikin olanı alabilirsin.
  15. F

Klima önerisi 12000btu

Modelini bilmiyorum ama Daikin ve Mitsubishi piyasadaki en iyi klima markalarından. 47k'ya LG ve Boscch'un 18.000 btu klimalarıda var aklında bulunsun.
  16. F

Next Start Pro 4K TV Box sepette 1.549 TL

200 TL fazla verip Amazon'dan almak daha mantıklı. 1754812278 Mi Box 2.nesil kullanıyorum ara ara donmalar oluyor hatta iki platform arasında geçiş yaparken de donduğu oluyor, power kablosunu çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Çok sık donma yaşanmıyorsa sorun olmaz bence.
  17. F

Vodafone'a Özel - 100 Migros Money Hediye

Evet parantez koymamak lazım. Ben az önce parantez koydum kabul etmedi YANIMDA KOD olarak mesaj atınca oldu.
  18. F

Bu hazır sistem alınır mı?

Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerden hazır sistem almayın bir de o satıcı hakkında ciddi olumsuz yorumlar vardı.
Geri