Arama sonuçları: *

1. D

İntel anakarta amd fanı olurmu lütfen yardım edin

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim anakartım intel b460m-k modelli anakartım var intel i5 10400f işlemcim var daha iyi soğutsun die amd writh prism aldım fan oturtma ayağım yok satılıyormudur yoksa uyumlu olurmu yardımcı olurmusunuz
  2. D

10400f ısınma ve stok fan

Merhaba herkese i5 10400f almayı düşünüyorum ısınma oluyormu veya i5 10400f için stok fan tavsiyeleriniz varmı
  3. D

Rtx 2060 ekran kartım var İ5 10400F mi yoksa Ryzen 5 3500X mi almalıyım

Şimdi dostum 3600 ısınma sorunu var ona birde stok soğutucu almam gerekıyor bütcede sıkıntı yaşarım o zaman senin şuan tavsiyen 10400F mi
  4. D

2200₺ monitör tavsiyeniz nedir

Msı MAG 241C modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim curved monitör
  5. D

Rtx 2060 ekran kartım var İ5 10400F mi yoksa Ryzen 5 3500X mi almalıyım

Merhaba arkadaşlar suanda ryzen 5 1600 işlemci kullanıyorum işlemci yükseltmeyi düşünüyorum ryzen 5 3500x veya i5 10400f 2sininden birini almayı düşünüyorum. 2sinden birini alırsam tabikide anakart da değişmem gerekıyor mantıken sizce hangisini tercih etmem gerekıyor ekran kartım Rtx 2060...
  6. D

Rgbli mouse pad tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar rgbli mouse ped almak istiyorum şuan incehsap malum cuma indirimi var game power 100tl ye rgbli mouse ped var siz hangi rgbli mouse ped önerirsiniz
  7. D

OYUNLARDA CPU FPS GOSTEREN GROGRAM

hocam ben onu sol yukarı alamıyorum nasıl alıcaz onu sol yukarı oyunlarda...
  8. D

OYUNLARDA CPU FPS GOSTEREN GROGRAM

Merhaba arkadaşlar oyun oynarken sol yukarıda fps gpu ram kullanımını ve ısılarını gosteren bir program varmı yardımcı olursanız sevinirim...
  9. D

Max 10.900 TL ye her şey dahil Sistem toplama

Üstü kapalı görmüşüm demekki sorry
  10. D

Max 10.900 TL ye her şey dahil Sistem toplama

Dostum bence çok saçma yukarıdaki konuşmaları gördüm klavyeden kısip ekran kartına yatırım yaparsan ileride fps sıkıntısı yaşatmaz sana 300t lil klavyede aynı görevi görüyor 1500tl lik de peki ya ekran kartı öylemi??
Top Bottom