Arama sonuçları: *

1. L

Laptop Ekranı 144 Hz Olmuyor Neden ?

Arkadaşlarım, dostlarım merhaba Asus Tuf Gaming Fx506LI laptobum var 2. el aldım ancak ekran 144 hz olmuyor işin içinden çıkamadım, driver güncelleme, pc sıfırlama, herşeyi denedim acaba laptobun ekranı vs değişmiş olabilir mi ? nasıl anlarız veya nasıl 144 hz yapacağız ??
  2. L

??? EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMI ???

Dostlarım çözümlenmiş benzer konular var fakaat gğncel olmasını istedim, güncel olarak kullanabileceğimiz antivirüs programı önerir misiniz ?
  3. L

Çözüldü✓ EKRAN KARTI MARKALARI ???

D segmentindeki ürünler ile a segmentindeki ürünler arasında ciddi kalite farkı vs mi var ? performans mı ? ısınma mı ? Çünkü aşırı derecede fiyat farkı var nedir bu fiyat farkı
  4. L

Sapphıre daha uygun ama güvenemiyorum hocam nedense asus ve msi daha hoş geliyor kulağa ciddi fiyat farkı var 1733250563 sapphıre kötü mü hocam ? merak ettim kronik sorunufalan mı var
  5. L

ASUS MSİ GIGABYTE SAPPHIRE POWERCOLOR RX 7700 XT Modelini alacağım ciddi fiyat farkları var ? aynı performansı alabilir miyim markadan markaya göre değişir mi ?
  6. L

2k 240hz Monitor öneri

2 k 180 hz bak hocam
  7. L

Rtx 4070 Super Forza Horizon 4 Kaldırır Mı?

tv kaç herz ? kaç ms ? tv çok kaliteliyse eğer okey ama moniör öneririm
  8. L

Ryzen 5 7500F Soğutucu önerisi

hava soğutma yeter mi ????????? hoocam kuzey kutbunda yaşıyosan eğer hava soğutma yeter evet
  9. L

Bile anakart arızası

Hocam muhtemelen laptobun şarjı bitti bios güncellerken veya prize takılı değildi laptop yüke binince kapandı ve yazılımsal bir sorun oluştu %100. Ha eğer sıvı temas olduysa kullanıcı hatası olarak nitelendirilecektir. Anakart kısa devre vs yapmış olabilir ve sadece anakart ile de...
  10. L

Bile anakart arızası

Anakart güncellenirken bilgisayar kapanır ise anakart bios suz kalır ve açılmaz, yani bilgisayar anakartın varlığından bir haber. Bunun için tek çözüm çok iyi bir yazılımcı veya casper servisine göndermek. bilgisayarın kapanması tamamen o işlemi yapan bilgisayarcınındır. çözülmeyecek bir sorun...
  11. L

MSI AMD Radeon RX 6700 XT Mech 2X OC 12 GB GDDR6 192 Bit ısınma sorunu varmı

Asus AMD Radeon RX 6700 XT OC 12 GB GDDR6 192 Bit Kullandım ve rdr 2 de ultra ayarlarda 65 70 dereceyi geçmiyor. MSİ Asus gibi üst segment bir üretici ısınma sorunu yaşamayacaksınız. :)
  12. L

Bilgisayar Açılmıyor Yardım

Kardeşim selam aynı sorunla karşılaştım birkaç önerim var hepsini denemeni tavsiye ederim, 1. Bios pilini çıkar 20 saniye bekle ve çalıştır. 2. Yeni bir Bios pili takmak 3. işlemci yerinden oynamış olabilir işlemciyi kontrol et. 4. Ramler sabit ve yerinde mi çıkar tekrar tak. 5. farklı...
  13. L

Acil yardım laptop 144 hz olmuyor

hemen yapıyorum 1731538969 indirili ve güncelmiş 1731539121 kırıp atacam en sonunda hocam harbi çok sinir oldum
  14. L

1731538686 1731538752
  15. L

evet prize bağımlı bir laptop prizden çıkarınca kasmalar oluyor fakat inteli aygıt yöneticisinden mi kaldırıyım driverleri mi kaldırıyım ?
  16. L

laptobu 2. el aldım ama aldığım adamın iletişim bilgileri yok o yüzden panel orjinal mi bilmiyorum ama orjinal gibi yüksek ihtimalle. intel uhd grapich e bağlı diyor monitör halbuki 1650 ti ekran kartı var intel uhd ekran kartına bağlı oldugu için 144 hz e geçemiyor olabilirim
  17. L

hayır bağlamadım 1731526989 2. el aldım bilmiyorum nasıl öğrenirim ?
  18. L

DOSTLARIM LÜTFEN DESTEK OLUN ?
  19. L

Otelde +18 içerik izlemek sorun olur mu?

ağam eğlenir bizimle halla alllaaaaaaaa
Geri