Arama sonuçları: *

1. G

Kasa Fanları İçin Çoklayıcı Kablo Lazım

@Svemort Hocam yapmam gereken 4 pinİ Anakart soketinde sys fana takıp, sata girişini de alete bağlayıp kasa fanlarınıda aletteki boş yerlere takmak mı? Bir de ne kadardır kullanıyorsunuz kısa sürede cihazda bir sorun yaşamak istemiyorum. Yardımınız için teşekkürler bu arada.
  2. G

Kasa Fanları İçin Çoklayıcı Kablo Lazım

Anakart: GA-A320M-S2H (rev. 1.x) Arkadaşlar anakartta CPU FAN Ve SYS FAN Dışında fan kablosu bağlayabileceğim bir soket yok. Ve bildiğim kadarıyla kasadaki ön 3 fan ve arkadaki egzoz fan için çoklayıcı almam gerekiyor ve onu sys fana bağlamam gerekiyor. Yanlış isem düzeltin lütfen, çoklayıcı...
  3. G

Yardım Işlemcim oyunda %100 çalışıyor

Arka planda oyunun açık kalsın ardından görev yöneticisi'ni açarak (Ctrl + Shift + Esc) hangi uygulamaların işlemciyi fazla kullandığını kontrol et. Hatta ekran alıntısı aracı ile ss atabilirsin kontrol edelim.
  4. G

Çözüldü✓ Rx580 Ekran Kartı Driver Gerekirmi

tabii ki gerekir. Aşağıda verdiğim linkten AMD Radeon™ RX 580 için işletim sistemine uygun driveri indirebilirsin. https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-600-500-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-580.html
  5. G

Hazır sistem önerisi

İşlemci R5 5600 dışında olmaz malesef, sorunsuz sıkıntısız bir sistem istiyorsanız ve fps oyunlarından keyif almak istiyorsanız 6 çekirdek bir işlemci kesinlikle lazım. 3 sene kullandım pubg mobile emülatör, valorant, cs hiç üzmedi. Daha sonrasında RX 580 ile orta yüksek ayarlarda GTA 5, RDR2...
  6. G

Hazır sistem önerisi

İyi akşamlar, öncelikle 10K bütçeniz olduğu için 2. El DDR4 Bir sistem olsun diyelim. Tavsiyem işlemci öncelikli fps oyunları oynayacağınız için, son birkaç senenin F/P işlemcisi R5 5600 kesinlikle bulunması lazım. 8+8 GB 3200 MHz DDR4 RAM. Yanına da ekran kartı olarak idare edecek bir RX 580...
  7. G

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Gelen 2500₺ hepsiparayıda arkadaşım için alışveriş yaptım nakite çevirdim. 34.563'e geldi bana bu sistem. 2K monitörle aşırı keyifli bir şekilde kullanıyorum. Sizin için önemli olan gerekli bileşenleri bilip piyasayı araştırırsanız 50K'ya yıl sonuna kadar daha uyguna daha iyi sistem...
  8. G

VGA Monitörü, HDMİ çıkışlı ekran kartına veya anakarta bağlama

Arkadaşlar APU sistem kullanıyorum, monitörümde sadece VGA çıkışı var. Anakartımda ise HDMİ çıkışı var. Dönüştürücü almam gerektiğini biliyorum ama HDMİ to VGA veya VGA to HDMİ farklı şeylermiş. Hangisini almam gerekiyor?
  9. G

PC - Güç Kaynağı için kaliteli kablo önerebilir misiniz?

PSU : Frisby FR-PS6580P 650 W 80+ Güç kaynağına takılan kablom eksik, daha önceki bilgisayarımda o kablodan dolayı siyah ekran sorunu yaşamıştım o yüzden aklımda soru işareti oluştu. Teşekkürler şimdiden.
  10. G

Formatta bu ekranda napıyorduk

Temiz kurulum yapmak için her birine tıklayıp sile basın. Ardından hepsini sile basınca tek bir tane kalıyor ona tıklayıp ileri yap windows kurulacaktır. (Verilerin varsa yedeklemeyi unutma her şey silinecektir.)
  11. G

R5 7600X - RX 7700 XT sistem alınır mı?

Yaklaşık 20 gün önce bu sistemi aldım. Ayrıca Hepsiburada üzerinde kullanabileceğim 2500₺ Hepsipara verecek ayın 16'sında. Ekipmanlarımı da o parayla alacağım yani bana bu sistem 34.563₺ 'ye gelmiş sayıyorum (24.10.24 tarihinde). Gayet memnunum, oyun farketmeksizin 2K'da gerekli gereksiz tüm...
  12. G

İ5 11400f RX 6800 1080 p de nasıldır?

Darboğaz dediğimiz olay olur evet. Ama monitörünüzde 1080p ise; hz'si kaç bilmiyorum, hikayeli oyunlarda vsync açıp o fps'i alarak yüksek ultra ayarlarda keyifli zaman geçirebilirsiniz. İşlemci gerektiren e-spor oyunlarında da eh yani yeter 6 Çekirdek işlemciniz var. Hiçbir şeye masraf yapmak...
  13. G

Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive

Merhaba monitör güzel tabii ki, ama fiyatı fazla gibi geldi kasım ayındayız indirimler devam edecektir. Muadili gerçek 10 bit olan var Asus https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Aynı...
  14. G

Laptop %80 şarj moduna almak gerekli mi ?

O moda alırsan bataryanın ömrünü uzatırsın. Benim Lenovo G500 vardı, onun programında da %60 modu vardı. Uzun süreler kullanıyordum şarjdan çıkarmadan, pandemide 2-3 sene şarj aletini prizden hiç çekmeden laptopa bağlı bir şekilde kullandım. Şarjdan ayırıp normal kullandığımda da batarya hala 1...
  15. G

Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Yaklaşık 10 gün önce bu sistemi aldım. Ayrıca Hepsiburada üzerinde kullanabileceğim 2500₺ Hepsipara verecek ayın 16'sında. Ekipmanlarımı da o parayla alacağım yani bana bu sistem 34.563₺ 'ye gelmiş sayıyorum (24.10.24 tarihinde). Güzel fırsatlar gelecektir, gerekli yerleri forumları, sistem...
Geri