Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Bu 4 ping rgb fanı anakarta nasıl bağlarım.

Anakartım MSI B550M PRO-VDH AM4 DDR4. Anakartın üzerinde 3 pin JARGB ve 4 pin JRGB girişleri 3 pin JARGB yerine sıvı soğutmayı bağladım 4 pin JRGB yerinede kasanın 3 adet fanlarını bağlamak istiyorum ama fanların girişleri resimdeki gibi bunu anakarta böyle direkt takabilir miyim yoksa bi çeviri...
  2. T

Sıvı Soğutma ve Kasa fanları pinleri uymuyor.

Sıvı soğutma aldım kasanın fanları 4 pin argb sıvı soğutucunun fanları 3 pinli argb bunları kasa fanına bağlamak istiyorum nasıl yapabilim. Anakartım Asus am4 A520MK II anakartta aura_sync desteği olmadığı için girişleri yok fanları cha_fan bağlantısına bağladım pompayıda cpu_fan girişine...
  3. T

R5 5600 için Soğutucu Önerisi

Bilgisayarımda işlemciyi güncelliyorum R5 5500 vardı onu satıp R5 5600 geçiyorum stok fan 5600 e yetmiyormuş galiba onu soğutabilceğim bir sıvı soğutma olur kule tipi soğutma olur fark etmez bütçem çok yok 2.500 geçmemesi çok iyi olur kasam 240 mm sıvı soğutucu sığar kasamın soğutma performansı...
  4. T

CS2 Oynamak için Monitör Ne Almalıyım

Kredi kartını biraz daha sıkıştırıp XL2546K alıcam gibi. Peki XL2540K ile arasındaki fark nedir bilgin var mı? 2540 bi tık daha ucuz.
  5. T

Film, dizi ve video izleme işlerini macbook'tan yapıyorum Windows bilgisayarı sadece CS oynamak için kullanıyorum. Diğer söylediklerine gelirsek 144 hz için TN panel konusunda haklısınız o konunun farkındayım. İPS olarak önerebilceğiniz monitör var mı MSI G244F E2 bakmıştım ben.
  6. T

Tek oynadığım oyun CS2, artık 75 hz monitörümden kurtulmak istiyorum 6.500 TL yi aşmicak şekilde monitör arıyorum ortalama 150-200 fps alıyorum çok yüksek hz değerine ihtiyacım yok 24 inch olması yeterlidir. BenQ Zowie XL2411K düşünüyorum aslında ama arkadaşlarım TN panel 144 hz alma dediler...
Geri