Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! Claw's JC12 12.8W/MK Termal Macun- 4gr 199 TL

hiç bir sıkıntı olmaz, beklettiğin yer ne soğuk ne sıcak olsun yeter.
  2. A

MÖNİTÖR KOLU ÖNERİSİ

2 li olanın linkini atma şansınız var mı ? bir ürüne bakıyorum emin olmak adına.
  3. A

MÖNİTÖR KOLU ÖNERİSİ

Çift kollu bir monitör standına ihtiyacım var. Kullandığınız veya önerebileceğiniz ürünlerin linklerini yorumlarda paylaşırsanız sevinirim!
  4. A

Yardım CPU SOĞUTUCU TAVSİYESİ

tam olarak neden gereksiz usta ?
  5. A

dosrum commender stoklarda yok zaten
  6. A

Yardım Oyun için hangi işlemci 7950x3d / 9950x / 9800x3d

hahaha bench press sdadada
  7. A

Aşağıda Thermalright Peerless Assassin 140 (TL-D14CW 140mm) ile Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucularını teknik detay, termal performans, akustik özellikler, montaj uyumluluğu ve estetik gibi açılardan daha derinlemesine inceleyelim. yapay zeka şöyle bir cevap verdi spirit daha...
  8. A

Bunun fan boyutu daha büyük, radyatörü de öyle. Tam tersi olması gerekmez mi? 1738675852 link atabilir misin
  9. A

Başka önerin var mı peki
  10. A

120 lik versiyonu daha pahalı sence sebebi ne ?
  11. A

Thermalright Peerless Assassin 140 White TL-D14CW 140mm BU FİYATAALINIR MI ? https://www.n11.com/urun/thermalright-peerless-assassin-140-white-tl-d14cw-140mm-6-x-6mm-i-63607124?magaza=betaplusteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst
  12. A

Ryzen 5 5600x için Kule Tipi Soğutucu Önerileri

işlemci ryzen 5 5600x - kasa epey büyük yer sıkıntısı yok
  13. A

CPU Soğutucu Seçimi: Hangi Modeli Tercih Etmeliyim?

kasaya sığıyor o dert değil epey büyük
  14. A

Ryzen 5 5600X için üçüncü seçenek olarak Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucusunu da değerlendirebilirsin.
  15. A

Son bir sorum olacak :blobdance: video editörüm ve arada cs giriyorum edit programları ağır bir tık sen olsan hangisini seçerdin ?
  16. A

Başka önerin var mı dostum peki bu fiyat bandında? 1730736351 Thermalright Frost Commander 140 Siyah İşlemci Soğutucu bu modele ne diyorsun ?
  17. A

Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Başka öneriniz varsa yazın lütfen! Am4 sistememim.
Geri