Arama sonuçları: *

• Users: Gong
  • Order by date
  1. G

Laptopa monitör bağlama

Dostum harici ekran kullandığım zaman asla intel ekran kartı devreye girmiyor bende muhtemelen sende de öyledir. Ayrıca Nvidia denetim masasından yapılandırılabiliyordu sanırım arkadaşın dediği gibi önce sen monitör al daha sonra dediğim gibi bir kablo aldıktan sonra işler kendiliğinden...
  2. G

Laptopa monitör bağlama

Displat to Type-C kablo alman lazım thunderbolt varsa. Ben paugge kablo kullanıyorum laptopun type-c çıkışınıdan monitörün display portuna bağladım 180hz alabiliyorum. ürün linkini...
  3. G

Monitörde hoparlör var ama ses gelmiyor

GPT reise de araştırttım bu modelde olmadığını söylüyor
  4. G

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sinirli-sayida-rampage-elllipse-27-2k-240hz-0-5ms-beyaz-monitor-10-299-tl.1005281/?utm_source bu konudaki monitörden bahsediyorsak eğer dahili hoparlörü yok gözüküyor
  5. G

Hocam devre dışı gözüküyor şuan ezberden bilmiyorum ama onu etkinleştirip çıkış cihazı olarak ayarlayabilirsen muhtemelen ses alabilirsin
  6. G

Ses düzey karıştırıcısında monitörün hoparlörü gözüküyor mu gözüküyorsa seçili mi
  7. G

Ssd nasıl sıfırlanır

Cmd yönetici çalıştır Diskpart yaz sonra list disk yaz orada bilgisayarda takılı olan diskler gözükecek hangi ssd yi sıfırlamak istiyorsan onun ismini yazacaksın örnek veriyorum disk 1 i sıfırlamak istiyorsun select disk 1 yazacaksın daha sonra clean yaz diskin yeniden doğmuş gibi olacak. Yeni...
  8. G

Lenovo LOQ laptop çok ısınıyor

Vantage uygulamasında Özel Kip i seçip Fan Hızını Tam yaptın mı
Geri