Arama sonuçları: *

1. H

SecureBoot sonrası işlemci hataları

Merhaba iyi forumlar. Sistem özelliklerim: Anakart: Gigabyte b450m-k Cpu: Ryzen 5 1600 3.2 ghz Ram: Corsair vengeance 8+8 16 gb 3200 ghz Gpu: Radeon Rx 570 series 8 gb. İşletim sistemi: Win 11 Pro CS2 için Secure boot açmak durumunda kaldım. Açıp bilgisayarı başlattıktan sonra aşırı...
  2. H

Pubg görüntü bulanıklığı

Dikey eşitlemeyi açınca her şey düzeliyor kapatınca gene aynı. ama 60 fps sabitlendiği için dönerken ateş ederken vs. takılmalar oluyor. Sanırım farklı oyunlara yönelmenin vakti geldi :)
  3. H

Pubg görüntü bulanıklığı

Bütün herşeyi denedim. grafikleri ultra yapsam bile bu görüntü kalitesi değişmiyor. Önceden herhangi bir sorun yaşamazken en ufak bir drop bile olmazken şimdi herhangi bir sis içerisine girersem ya da rakip yakınıma atarsa 50 fps'lere kadar düşüyor
  4. H

Pubg görüntü bulanıklığı

1730757456 bütün forumlara baktım screen scale ile alakalı çözüm sunmuşlar fakat bunu biliyordum daha önce başıma geldi ama bu sefer öyle değil. 1080p oynuyordum 2 hafta öncesine kadar. 3 gün önce girdim sanki 480p oynuyorum oyunu
  5. H

Pubg görüntü bulanıklığı

Şu anda bir güncelleme geldi onu indiriyorum. Oyunu yeniden yükledikten sonra dosya hatası verdi doğrulama yaptı. Birazdan düzelmemiş olursa atayım ekran görüntüsünü 1730756645 Evet hocam her şey normal şu anda, birazdan ekran görüntülerini yükleyeceğim
  6. H

Pubg görüntü bulanıklığı

Merhaba iyi forumlar. Sistem özelliklerim: Anakart: Gigabyte b450m-k Cpu: Ryzen 5 1600 3.2 ghz Ram: Corsair vengeance 8+8 16 gb 3200 ghz Gpu: Radeon Rx 570 series 8 gb Pubg pc sürümünde daha önceden bir sorunum yoktu 2 hafta öncesine kadar oynadım görüntüde bulanıklık vesaire yoktu. 3-4...
Geri