Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

2. Monitör için Tavsiye.

Fiyat çok elzem değil fakat pahalı bir şey almak istemiyorum. Dediğim gibi basit işlerde kullanacağım. Pivot olması da şart değil sadece öne arkaya eğilebiliyorsa bir miktar benim için fazlası ile yeterli. 2. monitörü de işlevli kullanacak olsam yine aynı monitörümden alırım mesela ama gerek yok.
  2. Squirtle48

2. Monitör için Tavsiye.

Merhabalar hocam. İlk kez 2 monitör yapacağım. Oynadığım oyunların genelinde araştırma yapmam çok gerekiyor. Sürekli alt tab yapmak istemiyorum. Çünkü kolu bırakıyorum mouse'a geçiyorum sonra kolu tekrar alıyorum falan artık üşenmeye başladım. Yan ekrana açayım ne yapacaksam ordan takip edeyim...
  3. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım. Device Not Found diyip duruyor. Atladığım bir durum mu var acaba, biliyor musunuz hiç..?
  4. Squirtle48

Hoparlörüm bozuldu dostlar yeni alacağım önerilerinizi bekliyorum

Logitech z313 falan alabilirsin. Extreme ses kalitesi beklentin yoksa. Yıllardır bir alt modelini kullanıyorum oldukça memnunum. Hem oyun hem muzik tarafında..
  5. Squirtle48

2. Monitör için Tavsiye.

Merhaba arkadaşlar. Asus 3080 ekran kartım var, 5700x işlemciye sahibim. Bu sistemi MSI MAG 27" 180hz 1440p çözünürlükte kullanıyorum. Bu sisteme beyaz renk bir monitör daha koymak istiyorum ama pahalı bir şey almayacağım, hatta 2. el alacağım. Burdaki soru bu sisteme 1080p bağlasam bir problem...
  6. Squirtle48

Pc kolik güvenilir mi? razer maouse

Aynı şekilde, HS80 Max her yerde 8000-8400Tl, buradan 6000TL'ye aldım. 0 açılmamış ürün geldi. Memnun bir şekilde kullanmaktayım. 😁
  7. Squirtle48

Pc kolik güvenilir mi? razer maouse

Aynı soruyu geçen haftalarda sordum, güvenilir hocam. Çok uyguna Corsair HS80 Max aldım. Sıkıntısız elime ulaştı.
  8. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Foruma anca girebildim hocam. Şimdi baktım, ilk geldiğinde çekmişim.
  9. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Anladımi eyv. çok sağolasın bugün kurup deneyeceğim. (y)
  10. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

İlk kablosuz Mouse'um, dediğin gibi kablo ıvır zıvırda yok, pıt diye manyetik yere de oturuyor. Çok pratik. :D Yok firma çin biliyorum da, şimdi anlamıyoruz yazıları. Microsoft Defender'da indirmeyelim güvenilir değil diyo. Ondan bi sorim dedim. :D
  11. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Bu orjinal sitesi değil mi hocam, patlamayız? :D
  12. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Amazondan aldım kanki. Hayırlı olsun. Ben şekil şukulundan vazgeçemedim valla. Kaç gündür bakıyom aldım geçtim en son. 😁 Sitesinde bi dünya şey var, kafam karıştı valla bulamadım ben.
  13. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Reis ben gittim AJ179 Apex aldım. :ROFLMAO: Vazgeçemedim görüntüsü vs. çok hoştu. Dün geldi kullandım. Çok keyifli Mouse'muş + kalitesi çok iyi, elime de iyi oturdu. Rahatsız eden bir durum olmadı. Bunun arayüz yazılımı varmış, nerden indiricez onu biliyor musun? Biraz bakındım ama bulamadım.
  14. Squirtle48

GamePad i bilgisayarıma hangi kablo ile bağlayabilirim

Kontrolcünün içerisinden çıkan kağıtta nasıl bağlayacağını yazıyor hocam, şuan evde değilim.
  15. Squirtle48

YENİ BAŞLAYACAK BİRİNE GİTAR ÖNERİSİ

Çevrenizde muzik mağazası vardır veya stüdyo tarzı yerler. Oralara gidip 2. el akustik gitar sorabilirsiniz. Ses tonlarına bakarsınız falan. Hoşunuza giderse alın geçin. 2. el alın dememin sebebi bir heves güzel şeyler alınıp daha sonra bırakılabiliyor. Devamı gelmiyor. En azından çok para...
  16. Squirtle48

Sizde güle güle kullanın. Benimde PC'de ilk seferim oldu. Forumda konu açmıştım arkadaşlar yönlendirdi. Şuana kadar bir problem yaşamadım. Drift vs. de olmadı hiç. Genellikle Hollow Knight tarzı oyunlar oynuyorum. Tıkır tıkır işliyor her şey.
  17. Squirtle48

Rica ederim. 2400'e geliyor iyi fiyat. Geçen ayın başında 2518 TL'ye almıştım. :D Adaptörü taktığınız gibi BT geliyor bilgisayara, bağlaması da çok kolay. 10-15 sn.'nizi alır. Sonra keyfinize bakın. Bu arada çok sık kullanıyorsanız yanına pil almayı da unutmayın. Ben 10'lu Duracell pill...
  18. Squirtle48

Aynı kontrolcüyü kullanıyorum, alınır. TP-Link Bluetooth Adaptör - Linkteki adaptörden satın alıp bluetooth ile bağlayabilirsiniz. Aynı şekilde bağlantı yapıyorum. Stabil çalışıyor. Kablo ile uğraşmaya gerek yok, kablosuz daha rahat kullanırsınız. Şuan sepette de 200TL fiyatı var oldukça iyi bence.
  19. Squirtle48

Türk Telekom un amacı nedir?

Internetimden memnunum, farklı firmayı şimdi denemem de. Binamıza fiber altyapı çekildi. Başvuru yapmak istiyorum dedim, kabul etmediler. 100 için direk.
  20. Squirtle48

Türk Telekom un amacı nedir?

Yok geçemiyorsun. Superonline fiber başvurdum. Bizim altyapımız değil oraya veremiyoruz dediler. Artık anlaşmaları mı yok başka şeyler mi var bilemiyorum.
Top Bottom