Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

60K F/P Gaming PC öneri sadece kasa

Windforce'lar ısınan kartlar değilmiydi çok sevmiyorum onları
  2. Squirtle48

Başlık silindi

Alınırı o zaman bu, alıyorum? 😁
  3. Squirtle48

Link gönderir misiniz inceleyelim? Nvidia düşünüyoruz ekran kartını.
  4. Squirtle48

Yani birde taksit olayı varda yine şansımızı deneriz. Vatandaki PC fena değil gibi geldi bana. 9500f işlemci msi pro 840m-b anakart asus dual 5060ti oc 16gb crucial pro 1*16gb 6000UDIMM cl36 ram kioxia excersia plus g4 gen5 1tb ssd msi mag coreliquid a13 240mm sıvı soğutma msi mag force 120a...
  5. Squirtle48

Monitör ve ekipman yardımı.

Renk sorun değilse monitörde MSI 27" MAG 274QRFW kodlu monitörü öneririm. Ekstra Pivot özellikleri, VESA ve HDR özellikleride mevcut ve 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bu monitörde 1ms çıkıyor gecikme sizinkinde 0.5ms. Fark anlaşılır mı bilmem. Bende hiç problem çıkarmadı ne rekabetçi...
  6. Squirtle48

Taksit olayı vatanda iyi işimize geliyor. Bence bu olabilir. Oda güzel sistemde taksit olayı kötü onda. Vatan vade farksız 6'ya bölüyor. Bakalım hocam teşekkür ederim hatırlattığınız için.
  7. Squirtle48

https://www.vatanbilgisayar.com/aamd-r5-7600x-rtx-5060-ti-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html şuna ne dersiniz hocam? Bunda mag120 kasa seçilip 2300 TL daha fiyatı düşürebiliriz, o fiyat farkınada soğutmayı yükseltebiliriz diye düşündüm.
  8. Squirtle48

Şuanki bütçe bu hocam, çift kanal 2x16 ram yaparız sonrasında. Bende farkındayımda napsak bilemiyorum. Bu attığınızada bakayım. 1767945317 Hocam taksit olacağı için 2. elden alma şansı yok. O yüzden komple hazır sistem bakıyoruz. 2. el'den alcak olsa dizmesi daha kolay olurdu. 1767945355...
  9. Squirtle48

Yazmayı unutmuşum ekran kartını nvidia bakıyoruz. AMD istemiyoruz. RAM sonradan eklenebilir. Şuan ofiste kullandığım makine ilede blenderdan render alabiliyorum ben, 8 gb ram birleşik cpu gpu var. Ona rağmen iyi kötü iş yapıyor. Bu fiyat bandında 5070'li sistem bulunabilir mi...
  10. Squirtle48

Başlık silindi

Bu marka iyi midir? https://www.qcyturkiye.com.tr/qcy-melobuds-pro-bluetooth-kulaklik Bu ürün iyi midir veya farklı bir şey önerir misiniz?
  11. Squirtle48

Merhabalar. Bir arkadaşıma 60k bandında oyuncu bilgisayarı alacağız. Sadece kasa olacak şekilde bir öneriniz var mı? Blender kullanılacak, render alınacak, onun dışında da oyun oynanacak. Belki yayın bile açılabilir zamanla.
  12. Squirtle48

50-60k autocad ve oyun laptop

Mimari için çok bir sistem gereksinimi gerekmiyor. Toplayacağınız bilgisayar bütçeniz dahilinde autocad programlarını rahatlıkla çalıştırır. Ofiste dahili grafik birimli amd işlemci + 8 gb ram'li ddr4 sistemim tüm autocad fusion 360 işlerimi rahatlıkla çözüyor :)
  13. Squirtle48

50-60k autocad ve oyun laptop

Autocad'de ne yapıyorsunuz? Mimari çizimler mi? Yoksa Fusion 360 vs mi?
  14. Squirtle48

8*4 Gskill Ramlerimin bir tanesi AuraSync olmuyor.

Yapacak bir şey yok hocam, hepsini random ayarladım saldım zaten, uğraşamayacağım, bir gün tanır elbet 😁
  15. Squirtle48

Bu deneyişimde RAM'leri tanıdı. Şuan Sync edebiliyorum Gskill programının üstünden. Armoury'de hala görmedi ama (komple 4 set'i görmüyor).
  16. Squirtle48

Deniyim hocam sizi mi kırıcam, akşam denerim işyerindeyim şuan.
  17. Squirtle48

Denedim ama görmedi. OpenRGB'de denedim görmedi. Gskill'in programıda görmedi. Tüm bahtsızlık beni buldu galiba. Hatta şuan format atmıştım PC'ye, en son Armoury Crate tekrar yüklediğimde, Gskill'in kendi ramlerinide görmedi bu sefer. Bende uğraşmak istemediğimden saldım, renkli yansın dursun...
  18. Squirtle48

@VeVx Selamlar. Hocam ben diğer programlarla da çözemedim. RAM'leri ilk taktığımızda kendi renk döngüsüyle yanıyorya. Hepsini öyle bıraktım. Şuanda belli olmuyor ama Sync'te kullanamıyorum. Böyle bir çözüme ulaştım artık. :ROFLMAO:
  19. Squirtle48

🔥İndirim CMF Buds 2a ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 1.159TL

Anladım hocam, teşekkürler bir inceleyeyim.
  20. Squirtle48

🔥İndirim CMF Buds 2a ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 1.159TL

Telefon görüşmeleri için ne dersiniz bu kulaklığa? Ses net ve kesilmeden gitsin aynı şekilde gelsin bana yeterli.
Geri