Arama sonuçları: *

1. T

En sevdiğiniz valorant skinleri neler?

arcane hassasiyeti kötü kral ya sevmedim
  2. T

bendede evori varda arkadaşlar çok gay deyince turuncu oynuyorum artık
  3. T

hepsi çok iyi ya iyon vandal hariç sheriffini çok severimde vandal hali çöp diğer hepsini kullanırım bide tork vandal
  4. T

kaos ve yıldız belası asilden daha iyi geliyor bana
  5. T

oda çok iyi ama 23 ün bitiriş beni bitiriyor ya hele o kupaya geldiğinizde gelen ses falan çok iyi
  6. T

Bedelli askerlik hakkında

abi askerlik çok saçma geliyor bana ya boş iş yapmaktan başka bir şey değil kendini asker gibi hissetmezsin orda eskiden tuvalet yıkatma patates soydurma bulaşık yıkatma falan vardı hala varmı bilmiyorum ama parası olan bedelli askerlik yapsın kimsenin lafınada aldırış etmesin yok her türk asker...
  7. T

Abi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa onu alayım
  8. T

Yeni Kasa Kendi Kendine Kapanıyor

bilmiyorum valla güç kaynağı yetersiz kaldığından dolayı olabilirmi acaba
  9. T

Yeni Kasa Kendi Kendine Kapanıyor

benim pc de yeni uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor uyku modundayken bi anda kasa kapanıyor ışıklar falan gidiyor ama hemen geri açılıyor 10 saniye ise bende bilmiyorum ilk defa karşılaşıyorum
  10. T

Sistemim ne kadar eder?

25-30k ya satarsın monitör ile birlikte max 32k oda taş çatlasa
  11. T

Nasıl kilo verebilirim yardım edin

okul falanda var 10km biraz zor olur
  12. T

Nasıl kilo verebilirim yardım edin

Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 170 kilom 77 arkadaşlarımın hepsi yakışıklı adamsın kilo versen çok iyi olursun diyorlar birçok kez diyet yaptım hedefime ulaştığım oldu ancak çok hızlı kilo alıyorum gym e gitmek istiyorum ama sadece kardiyo yapmak çok sıkıcı oluyor ağırlığın altına girme...
  13. T

30.000tl ddr5 hazır sistem önerisi

hocam onu yeni farkettim kusura bakmayın ama ddr5 sistemlerde ram ve ekran kartı pahalı olur 30k dan biraz yukarı bütçe olması lazım bulamadım başka en iyisi buydu
  14. T

30.000tl ddr5 hazır sistem önerisi

https://www.incehesap.com/magic-hazir-sistem-fiyati-57472/ 22k ya buldum bi tane kalan para ile monitör al
  15. T

Trendyoldan her şey dahil bilgisayar alınır mı

sakın o hataya düşüp alma sakın
  16. T

Bu sistem ile valoda max 300 fps görüyorum normalmi?

az önce baktım en az 375 fps yazıyodu sanırım anakarttan dolayı zaten şuanki bilgim olsa bu pc yi toplamazdım da neyse teşekkürler
  17. T

lobideyken 1100 fps kadar görebiliyorum biraz daha araştırma yaptım sanırım anakartım işlemcimi yeterince besleyemiyormuş ondanda olabilirmi acaba
  18. T

arkadaşlardan birinden girerim şimdi
  19. T

az önce araştırdım dediklerinizi şimdi açmaya çalışacağım 1734260182 denedim grafik düşürmeyi hiçbirşey işe yaramıyor yüksektede 250 düşüktede 250 alıyor aç kapatmı yapmam lazım acaba
  20. T

Ekran kartı: Rtx 4060 ti İşlemci: İntel i5 14400f Anakart: Asus prime H610m K4 Ram: Kingston 32 gb Pc yi ilk aldığımda 300-400 arası görüyordum pc alalı 1 ay geçti 250 lerde falan görmeye başladım ayrıca benden daha düşük bilgisayarı olan arkadaşlarım bile 400-500 arası görüyormuş. İşlemcim mi...
Geri