Arama sonuçları: *

1. E

Başlangıç elektro gitarı

Elektro gitar almak istiyorum ilk defa kullanacağım her türden çalmak istiyorum 15k civarında bütçem var ve aklımda 3 tane gitar var birincisi https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kgp-sthss-set-sunburst-elektro-gitar-paketi-kgp-sthss-set1 bu setteki gitarı az çok olsada biliyorum fakat amfisi...
  2. E

Rx 9070 mi yoksa Rx 7900xt mi?

Şu anki fiyatlarıyla 09.06.2025 Rx 9070 28.579 Tl’ye satılıyor. Rx 7900xt ise 26.605. İkisi arasında kaldım ve 9070 neredeyse 7900xt ile aynı ama aralarında 4gb vram farkı var. İleriye dönük bir kart almak istiyorum, neden rx 9070xt almıyorsun diyorsanızda rx 7900xt ile aralarında 6 bin liraya...
  3. E

Gerçek zamanlı koruma (windows virüs koruması)hiç bir şekilde kapanmıyor

Ne yaparsam yapayım virüs güvenliğindeki hiç bir ayarı kapatamıyorum, kapatmaya çalıştığımda mavi tikler normalde griye dönüşmesi gerekirken hiç bir şey olmuyor
  4. E

Harici diski çıkartınca ssd'ye yüklediğim oyun gidiyor

steamde oyun normalde ssd'ye yüklü fakat ne zaman harici diski çıkartsam oyunda gidiyor?
  5. E

Quest 2 kafa bandı önerisi

Quest 2 için hangi kafa bandını önerirsiniz aklımda temudan goking ve aliexpressten bobovr m1 plus var eğerki kullandığınız bir kafa bandı varsa önerir misiniz ayrıca aradığım kafa bandı yanaklara baskı yapmasın istiyorum
  6. E

Oculus Quest 2 için Macrobot markası nasıldır?

uzun süredir quest 2 için kafa bandı bakıyorum ve normalde bobovr m2 plus alacaktım fakat artık türkiyede satılmıyor. şu anda macrobot elite strap , goking (temu), bobovr m1 plus, gomvr sjk, tohnuhna m2 halo strap bildiğim ürünler bunlar ve hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum. istediğim ürün...
  7. E

Toplama bilgisayar nasıl olmuş, sizce alınır mı

650w bu sistemi taşır mı sizce? ileriye dönük yaptığım için ilerde 7800x3d veya 9800x3d alabilirim o yüzden 650w biraz şüpheci oluyor bende 650w kasa baktım fakat bilemedim yetmez korkusu var fakat eğerki yeter derseniz bi düşünürüm yinede
  8. E

42 bin liraya toplama yada hazır sistem önerisi

herhangi bir toplama yada hazır sistem toplamak istiyorum bütçem 43k vram konusunda genelde daha cömert oldukları için amd ekran kartı olursa iyi olur
  9. E

fiyatı 43.273 1731583568 ekstradan 2k felan geldiği için çok o tarafta değilim kasaların kendisi zaten 1.5k 2.k civarında suply da o civarlarda o yüzden bunu tercih ettim ama 750w fp bir kasa biliyorsanız iyi olur
  10. E

işlemci = 7500f anakart = MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart ssd= kingston 1tb ekran kartı = 7900gre soğutucu = thermalright spirit ram = xpg lancer 16gb 5600mhz kasa = DeepCool CC560 V2 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa...
  11. E

Riot İstemcisi silinmiyor

vanguardı kapat öyle dene vanguard çalıştığı için silinmiyor olabilir 1731526938 konu eskiymiş yeni farkettim xd
  12. E

4070 sistem yerine 7900gre mi almalıyım (lütfen inceliyip yazın)

1 ay daha beklemeyi düşünüyorum eğer 4070 super yada 7900gre çıkarsa direkt alırım
  13. E

4070 sistem yerine 7900gre mi almalıyım (lütfen inceliyip yazın)

Öncelikle bugün (13.11.2024) PC Hocası 4070 sistem çıkardı ve fiyatı piyasaya göre çok iyi fakat ethernet kablosu çekemeyeceğim için wifi destekleyen anakart istiyorum (pcie kartlarını biliyorum) bu yüzdende sistemin fiyatı 37.541 oluyor ki halen daha iyi bir fiyat, amma velakin uzun zamandır...
  14. E

Çözüldü✓ Vr Pirates güvenilir midir

sen nasıl bir gavatsın olm algılanmanda bile sıkıntı var senin ben oyunlara boş demiyorum oyunlara para vermeninin boş olduğunu söylüyorum telefonu okuma yazma bilen herhangi bir çoçuğa versek bili senden daha iyi anlardı senle uğraşamıcağım artık senin gözünde hırsız olcaksamda umrumda değil
  15. E

1731158535 tamamdır yinede dikkatli olurum fakat ban atıcaklarını sanmam birde ban yersem sadece oculustan mı yerim yoksa her yerden mi ig facebook fln
  16. E

sadece konuşuyorlar 1731158005 meta hesabımı kullanmıyorum zaten sadece facebook açılı onuda ek bir bağlantı olması için açtım ayrıca telefon numaram var ama ondan pek bişi olucağını sanmıyorum cevap için teşekkürler
  17. E

eğer sen çok zekiysen gidip bir oyuna 40 dolar verebilirsin ama öyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum ayrıca emin ol maddi durumum iyi fakat boş şeylere para harcamak istemiyorum eğerki ben gidip 3 tane oyun alırsam bana en az 2000 tl ye patlar
  18. E

vrpirateden beat saber indirdim fakat bu uygulama virüslü müdür veya cihazıma (quest2) herhangi bir zarar verir mi ayrıca cihazın uygulamasından ban vesaire yer miyim
Geri