Arama sonuçları: *

1. C

Nzxt h6 flow a göre psu

https://www.sinerji.gen.tr/corsair-850w-rme-series-rm850e-tam-moduler-atx-31-gen-51-guc-kaynagi-p-55392 bu ürün nasıldır
  2. C

Nzxt h6 flow a göre psu

hocam sessiz bir psu da olması gerek ve ekran kartımın güç girişine uyarmı sizce
  3. C

Nzxt h6 flow a göre psu

kasam h6 flow ve msi b 650 ma wifi anakart rx 6800 msi gaming z trio ekran kartım var sessiz bir psu ariyorum ama ekran kartıma ve anakartıma da uyması gerek ekran kartımın güç girişi bir tuhaf çoklayıcı vs olmadan direkt aldıgım gibi takabileceğim bir psu lazım
  4. C

Nzxt h6 flow a 360mm soğutucu sığarmı

Peki sığacak derecede bir 360mm öneriniz varmıdır
  5. C

Nzxt h6 flow a 360mm soğutucu sığarmı

nzxt h6 flow kasam var msi pro b650 M-A wifi anakartım var ve 360mm soğutucu arıyorum fakat artic 360mm nin sığmayacağı söylendi yardım edermisiniz sığarmı yoksa farklı bir ürün tavsiyeniz varmıdır
  6. C

Matfix custom alınır mı? veya başka bir öneriniz varmı

merhabalar razer basilisk v3 pro mouse bozuldu sürekli olarak kendi kendi kendine " tık tık " sesi yapıyor ve kendini sanki sürekli kapatıp açıyor gibi ve bende bunun için mouse değiştireceğim matfix sitesinde bu mouse u gördüm ...
  7. C

ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5 inç 310Hz alınır mı? Tavsiye edermisiniz

neden öyle dediniz ?
  8. C

ASUS ROG Strix XG259CMS 24.5 inç 310Hz alınır mı? Tavsiye edermisiniz

bu ürünle çok ilgileniyorum aslında 280 hz bir monitör arıyodum ama sonra bunu gördüm ve neden olmasın dedim tabii ki biraz bütçemi artırdım bütcem max 10-10.5k varsa başka önerileriniz şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar
Geri