Arama sonuçları: *

1. G

❌İndirim Bitti! MacBook Pro M5 Max 129.324TL

Bu fiyata almamak hata olur ama ürünün açıklaması ile başlığı uyuşmuyor. Başlık: Apple Macbook Pro M5 Max 36 Gb 2 Tb Ssd 14.2" Mgdu4Tu/A Uzay Siyahı Açıklama: 14-inch MacBook Pro: Apple M5 Pro chip with 15‑core CPU and 16‑core GPU, 24GB, 1TB SSD - Space Black
  2. G

Moza R5 Direksiyon İndirim 27.399₺

İyi günlerde kullanın. Emin olmadan sordum ama belki fırsat yakalamışsınızdır diye düşündüm :)
  3. G

Hangi simidi almıştınız? Moza Vision GS ise çok iyi fiyata almışsınız. 1767684951 Vitesi alırken bağlantı noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Örneğin, Logitech Shifter sadece Logitech direksiyona bağlanacak şekilde üretilmiş.
  4. G

Moza marka bir vites almazsanız Moza'nın Base'ine değil usb ile doğrudan bilgisayara bağlayabilirsiniz. Senkronizasyon sorunu olacağını düşünmüyorum. Bu şekilde farklı ürünleri kullandım. Debriyaj pedalını bağladığınızda oyuna göre ayarlamalar yaparsanız arabalardakine yakın bir debriyaj...
  5. G

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bonus için peşin fiyatına taksit gözükmüyor. Bütün kartlara olan 3 taksit seçeneği Bonus için çıkmıyor.
  6. G

Dediğiniz gibi küçük bir asansör. Yukarı çıkarmazlarsa birini bulmak gerekecek.
  7. G

4. katta oturuyorum ve asansöre girer mi emin olamadım. Tek başıma çıkarması da oldukça zor olur.
  8. G

Cevabınız için teşekkür ederim. Ürünü değerlendirme aşamasındayım. Mini-Led olması ilgili çekti ama markadan dolayı endişelerim var. Burayı takip ediyorum. Daire kapısına kadar getiriyorlar mı?
  9. G

Aras Kargo seçeneğini değiştirme imkanı var mı?
  10. G

🔥İndirim Xiaomi 2026 TV Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı!

TV A modelleri VA Panel mi kullanıyor? Bilgisi olan var mı? Sanırım, Xiaomi web sitesinde taksit olmuyor.
  11. G

🔥İndirim KOŞUNN!!! Vodafone Yeni Uygun Tarife 20GB 208 TL, 30GB 293 TL,60GB 392 TL

Geçmeden önce kullanan birisinden internet hızlarına bakmanızı tavsiye ederim. 1 hafta sonra tekrar Turkcell'e geçmek zorunda kaldım. Turkcell 500 mbps hız sağlayabiliyorken Vodafone 35 mbps bile zor sağlıyordu. Özellikle internet hızının sizin için önemli olduğunu düşünüyorsanız dikkatli...
  12. G

🔥İndirim Apple AirPods Pro 2 Kulaklık 6500₺🔥%50 İndirim AmazonDepo

Almak için içim gitmedi değil. Bu fiyata tekrar alınması zor. Umarım güzel çıkar, güle güle kullanın.
  13. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ölü pixel olduğuna dikkat etmemiştim. Tecrübe ettiklerimden indirimde olan göremedim.
  14. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

4K olarak günü kurtarıyor. Ama biliyorsunuz ideal olan 5K. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D22YHV2H
  15. G

Bu sefer çok iyi yazıyor. Önceki yeni gibi ibaresi kalkmış.
  16. G

Kulaklık ihtiyacım var ama daha önce depo deneyimi olmayınca tereddüt ettim.
  17. G

🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

Size katılıyorum. Ayrıca çok yüksek bedeller ödenen cihazlara bu ürünleri bağlamak oldukça riskli. Dediğiniz gibi bant genişliği de en önemli faktörlerden.
  18. G

❌İndirim Bitti! Black+Decker BCF601C Şarjlı El Tipi Vidalama Makinesi - 508 TL + 50 TL kargo

Paylaşım için teşekkürler. Ürün pilli olduğu için çalışma durumunu merak ediyorum. Kullanım sırasında Tork yeterli geliyor mu?
  19. G

🔥İndirim Trendyol Elektronik 1200/300 TL Kod

"elektronik300" kodu ile SSD alacaktım ama kabul etmedi. "Bu kod tükendi" uyarısı veriyor.
  20. G

🔥İndirim Oral-B D103 Vitality Pro Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - Siyah - 849₺

Paylaşım için teşekkür ederim. Sipariş verdim.
Geri