Arama sonuçları: *

1. U

Ara sıra 1. vitese geçmiyor

2. vitese felan atıp öyle geçiyor anca şanzımancıya gittim dün debriyajdan olduğunu söyledi baskı balata modelini usta dediğimiz mahlukat yanlış model takmış araba ısınınca da 1. vitese geçmiyor pedal takılı kalıyor ayrıca
  2. U

kanka şanzımanı sökmüşler geri toplamak maliyetli falan fıstık dediler şanzıman sökülmeden bakılmıyor mu bu merete bozuk mu değil mi diye 1731009450 üstad ben araba cahiliyim biraz yeni almıştım yavaş yavaş öğrendim daha yeni aydınlanma yaşıyorum şanzıman yağını yenilemediğim için şanzımandan...
  3. U

kral yeni değişti zaten 235 km idi 236 oldu :)
  4. U

valla reyis öyle mi oldu bilmiyorum vites sorunum zaten vardı ama tamir vs. yapmak yerine direkt şanzımana suçu kitleyip değiştirdiler hem maliyeti ağır oldu hemde istediğim hizmeti alamadım mağdur gibi birşeyim yani başka bir tamircinin şanzımanı sökmeden anlaması mümkün müdür sorunu
  5. U

kral benim şöyle bir sorunum vardı şimdi 3. vitese geçerken zorlanıyordum hatta vites topuzunun kafasını sokmaya çalışıyordum biraz argo söylemek gerekirse veya 5 den 4 e çekicem geçmiyor hatta 2. ye geçirip arabayı bağırttığım oluyordu istemeden bu şikayetle gittim ve bana baskı balatanın...
  6. U

değiştireli 15 gün belki oldu belkide olmadı, vites ara sıra 1. vitese geçmiyor adam, ,ara sıra nasıl oluyor XD, diye dalga geçiyor adeta başka tamirciye falan götürmelimiyim sorunu çözerler mi bakarak yoksa sökmek zorundalar mı 1731000655 valla anlamadım ki kardeş diğer viteslerde bir problem...
  7. U

Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar 2007 model renault clio 1.5 kullanmaktayım geçenlerde sanayiye baskı balata değişimine gittiğimde beraberinde şanzumanın sıkıntı olduğunu söyleyip değiştirdiler ama o gün bu gündür 1. vitese ara sıra geçerken vites sanki kitleniyor 1. vitese geçmiyor arabayı...
Geri