Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Sıvı soğutmayi taktım fakat PC çalışmadı

Hayır, soğutucunun kitapçığında 2 tane kabloyuda yanyana takıyor ama orda benim sadece CPU fan portu var birini oraya taktım diğerini de sys_fan1 e taktım orda önceden takılmış kablo yoktu
  2. M

Sıvı soğutmaya ucuz denk geldim diyelim hem yakında yükseltmeye gitmeyi düşünüyorum
  3. M

Abiler sistemime cooler master masterliquit 240 V2 RGB sıvı soğutma aldım takmak için anakarta kadar söktüm tabi ki, fakat çalışmadı sökerken video ya almistim takarken izleyerek yaptım sorun bulmadım sizce neden olabilir yanlış kablolama mi? Anakart: gigabyte a320m -s2h İşlemci : ryzen 3 1200...
  4. M

ssd yükseltme

yeni hazır pc aldım 240 gb sata ssd bulunuyor fakat windows ve gerekli programları kurduktan sonra baya bir az yer kaldı m2 ssd alıp bu ssd yle birleştirilebilirmiyim yoksa aynı marka model bi ssd almam gerekiyor şimdiden teşekkürler
  5. M

kasanın güç tuşuna basıyorum fanlar dönmeye başlıyor ve tekrar kapanıyor

Olabilir ama ilk taktigimda çalışıyordu
  6. M

kasanın güç tuşuna basıyorum fanlar dönmeye başlıyor ve tekrar kapanıyor

bugün sinerji bilgisayardan venom hazır sistemim geldi ilk başta sorunsuz açıldı fakat kasanın içini açtım ve ramleri söküp geri takıp açmaya çalıştığımda kasanın ışıkları yanıyor fanları dönmeye başlıyor ama sonrasında hemen kapanıyor
Top Bottom