Arama sonuçları: *

• Users: Jiyu
  • Order by date
  1. J

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 33.699 TL

7700xt ile aralarında ne kadar fark var acaba ?
  2. J

🔥İndirim Vodafone Bahar Fırsat Tarifeleri

Türk telekom 25 GB internete 330 TL ödüyorum ve mayısta bitecek. Herhangi bir cayma vb. bir kuruş bile ödemeden farklı hatta nası geçebilirim ? 10 yıldır türk telekom kullanıyorum fakat bana uygun güzel bir tane tarife çıkarmıyorlar. Yeni gelenlere özel ne kadar güzel tarifeler var. Kurtulmak...
  3. J

Cloud 3 wireless ayarları nasıl olmalı

Bende de cloud 2 core wireless var fakat valorantta ses kasamıyorum. Sesi çok yükseltirsem de silah seslerinden başım ağrıyor. USB kaça koymayalım donge , hangi ayarları yapmalıyım :(
  4. J

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

aldım fakat göndermediler 2 gün oldu , detayları yazdım :( bilgin var mı
  5. J

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Kaspersky mı daha güvenilir ve etkili yoksa bu mu ? 93 gün kaspersky ücretsiz kullandım fakat bitti , sipariş ettim fakat 2 gündür göndermiyorlar. Kimlik ya da pasaport resmi istiyorlar , mağdur ediyorlar beni. Türkiye'de olduğumu kanıtla diyorlar :( 1744305304 Kaspersky premium aldım ben de 551...
  6. J

Kaspersky satın aldım fakat siparişim gelmedi , ne yapmalıyım ?

garanti paracard bonus sanal kart ile aldım :( nakit yani
  7. J

dns ya da vpn açık değildi , türkiye sitesinden aldım ve TL olarak ödedim zaten. Garanti bankasından aldım. Pasaport ya da kimlik gibi türkiyede yaşadığımı kanıtlayan bir fotoğraf atmamı istiyorlar. Güvenlik programının böyle bir şey istemesi ne kadar saçma ya. Ne kadar güzel ücretsiz 3 ay...
  8. J

kendi sitesinden aldım işte
  9. J

Profesyonel değilim , sadece bazı hedeflerim var ve kendimi güvende hissetmek istiyorum. Zaten müşteri hizmetlerine ulaşamadım kaç sefer , sonunda aradım onda da yarı türk yarı yabancı biri çıktı bir şey anlatamıyo. Türkiye'de yaşadığımı kanıtlayacakmışım , pasaport kimlik diyor. Canım sıkıldı ya
  10. J

Forumlarda herkes kaspersky için güvenilir diyor. Ben de bilgisayarım güvenilir olsun istiyordum. 93 gün ücretsiz key ile kullandım fakat bitti. Siz neden öyle diyorsunuz ? herkes güvenilir diyor 1744224777 Hemen nasıl teslim edildi ? bana teslim edilmedi , türkiye'de yaşadığımı kanıtlamak...
  11. J

Selamun aleykum , hayırlı günler. Kaspersky premium satın aldım , 3 cihaz 1 yıl boyunca 551 TL.. 1 gün geçti fakat hala daha göndermediler ve kullanamıyorum. Türkiye'de olduğumu kanıtlayan belge diye bir şey yazıyorlar , bugün aradım müşteri hizmetlerini yarı türk yarı yabancı biri konuştu bir...
  12. J

Bu masa iyi midir? siteye güveniymi.

Sizinkinin de linkini atar mısın
  13. J

Bu masa iyi midir? siteye güveniymi.

Ben de derinliği geniş bir masa arıyorum ama hangisi güvenilir bilmiyorum :( hep 60 cm derinlik yapıyorlar çok çok az. Bu tarz masalar sallanıyor mudur ya da dayanıklı mıdır ?
  14. J

Yardım Furrylevel Z1 yazılımı güvenilir midir ?

Teşekkürler
  15. J

MONİTÖR ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI İADA ALIRLAR MI?

konularda herkes iade diyor. 1742590408 mağazadan alırsa iade edemez , belki 1 gün sonra sorun çıktı. Orada ne kadar detaylı tesy yapabilecek ki :( Bence amazon satıcılı alsın
  16. J

800 de mi kullanmalıyım , sizce el yapımı uygun mu mouse
  17. J

MONİTÖR ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI İADA ALIRLAR MI?

Forumlarda ölü piksel varsa direkt iade oluşturun diyorlar. İps panel ekranlarda biraz ışık sızması normal diyorlar fakat ölü piksel için direkt iade. 1742588225 Amazon'dan aldıysanı ve konum uygunsa kapıdan alırlar. Kargoyu kolay gelsin seçmen lazım
  18. J

Teşekkürler , biraz daha düşüneceğim. DPI 26000 diyor fakat ben kaçta kullanıyorum onu bilmiyorum. 1000 mi , 800 mü vs. Yukarıya kinemax mouse attım , şu an ki aldığım mouse sizce bana göre mi ? Palm ve finger grip arası tutuşum sanırım. Çok hafif olduğu için mi , masadan ötürü mü bilmiyorum ama...
  19. J

https://furylevel.com/pages/driver Buradaki driver'ı mı indirdiniz acaba ? yoksa wp'den mi ? Sizce driver'ı kullanmaya başlarsam valorant vb. fps oyunlarda iyileşme yaşar mıyım ? Mouse'a alışamadım , titriyormuş gibi oluyor. Belki çok hafif olduğu içindir ya da elime uygun değildir bilmiyorum...
  20. J

Rica etsem kontrol edebilir misiniz 1742581632 indirmeden nasıl oraya atacağım linki ya da dosyayı acaba 1742581659 Kaspersky antivirüs var ben de , onunla oluyorsa denerim. 1742581712 DPI vb. şeyleri ayarlarsam belki aim'im daha iyi olur diye düşünüyorum.. Mouse'a bir türlü alışamadım çünkü 2-3...
Top Bottom