Arama sonuçları: *

1. B

Kulaklık ses sorunu (hyperx cloud III )

güncel
  2. B

Kulaklık ses sorunu (hyperx cloud III )

merhaba hyperx cloud 3 kablolu var elimde fakat ses performansından memnun değilim. İnternetten araştırdım bu sorunu denetim masası geliştirmelerde ses dengesi gibi bi ayarı shorta çekeresek düzeltiyorlar fakat bende o kısım yok. Sürücler güncel gibi görünüyor. Yardımcı olabilecek var mı...
  3. B

Steelseries Rival 3 hala alınır mı?

hocam görünce sormak istedim bende rival 3 var kablosuz. ayrıca temu dan stoğa girince aj159 apex sipariş verdim fakat gelmedi daha. szice hangi mouse daha iyi oyun oynarken 8000mhz yazıyor ajazz fakat inandırıcı gelmedi fiyatı 600tl olup led göstergeli şarj standı var dşye aldım sadece
  4. B

Yardım Performans düşüklüğü

hocam peki ne yapmam gerekiyor
  5. B

hocam 10dk lık furmark testi 1731162208 hocam pc yi aktif olarak kullanıyorum okul ve oyun için. mimarlık okuyorum pc siz yapamam. kargoyla gönderirsem 1 haftadan fazla sürer bana geri gelmesi
  6. B

hocam 1 yıldır bakım yapılmadı maalesef 1731159259 hocam laptopla hiç uğraşmadım ve yakınımda msi servis yok herhangi bilgisayarcıya götürmek de istemiyorum. format atarım ama son çare olarak düşünüyorum onu
  7. B

merhaba arkadaşlar elimde msi laptop var. 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H- 3070 ekran kartlı ama genel anlamda performansı düşük gibi mesela valorant da lobide 600fps oyunda 120 150fps oynuyorum. çok anlamam ama driverlerım günceldi. Önerilmesede driver booster kurdum 3 tane normal 10 da...
Geri