Arama sonuçları: *

1. S

Klavye mouse kulaklık

Eyvallah
  2. S

Klavye mouse kulaklık

Kanka sence hs80 mi nova 5 mi alayim hs80 430 tl daha pahalı 1742991125 Klavyede 4300 olmuş
  3. S

Klavye mouse kulaklık

Daha çok büyük mouse kullanıyorum tam kavrıyorum fps oyunlari ve pvp genelde
  4. S

Klavye mouse kulaklık

Kanka direk ben ne alayım sence bana öneri ver klavye mouse kulaklik kablosuz olursa iyi olur 10-12 bine
  5. S

Klavye mouse kulaklık

Ekipman alacağım 10-13 bin arası bütçem var Klavye = Ajazz Ak820 Pro Mouse = Glorious Model O Wirelles Kulaklık = Logitech G733 Birde ek olarak NB F80 monitör ayağı almayı düşünüyorum toplam 13 bin tutuyor sizce ekipmanlar kalitelimi yoksa ekipman önerecek varsa kablosuz olmasi lazim evde...
  6. S

Telefonumda nfc var öteki telefonlarda görünüyor benim telefonumda görünmüyor

Yok yanisi arkasinda yazan model bile aynı anlamadım vallaa 1731214599 Yok arkadaki kodu bile ayni
  7. S

REDMİ 12 1731177656 Evet, ama başka arkadaşlarımda aynı telefondan var kaçak ve sürümleri aynı sürüm onların telefonda nfc var
  8. S

Telefonumda nfc var başka telefonlarda açılıyor ama benim telefonda bağlantılar sekmesinde nfc görünmüyor nasıl açabilirim
Geri