Arama sonuçları: *

1. Z

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V4 Pro 6799TL Oldu!

v2 den v3 pro ya bugün geçtim v2 den ne kadar kötü olabilir ki diyordum ama gerçekten bu ergo için verdikleri kavis bu mouse'da olmamış ne palmda rahat hissettiriyo ne clawda, v2 de mouse lops diye oturuyordu ele kayboluyordu bunda elinde takoz almışsın gibi sağdan soldan rahasız ediyor alışmaya...
  2. Z

500tl yi Logitech g pro x superlight 2 ile aradaki farktan bahsetmiştim aslında Logitech kafamı çok karıştırdı deathadder a karşı bir sempatim olduğundan ve g pro x2 nin default skatezleri için çok kötü olduguna dair incelemeler ve yorumlar gormem dav3 pro ya yönelmemde etkili oldu yorumlarınız...
  3. Z

Arasında kalmak degil de bütçe olarak arada 2bin TL gibi bir fark var 2bin TL vermek istemedim açıkçası Amazon güvencesiyle aldığım için herhangi bir sorun durumunda amazona güveniyorum o yüzden oynadık bir kumar bakalım
  4. Z

Benim daha önceki mousem deathadder v2 bende viper v3 pro alcaktim ama bütçemi fazla aştığı için Logitech g pro x superlight 2 ile deathadder v3 pro + HyperPolling arasında kaldim dav3 pro dongle ile 500tl daha uygun olduğu göz önünde bulundurursak hangisini seçmek mantıklı olur daha önce hiç...
  5. Z

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

Bilmiyorum satıcı sizsiniz fiyatı beğenirsem talip olabilirim diye soruyorum
  6. Z

AJazz 159Pro ➕ Aula F75 Alınır mı???

Ne kadara satacaksiniz ben bu mousenin stoklara girmesini bekliyorum
Geri