Arama sonuçları: *

1. B

F/P oyuncu fare ve mouse pad önerisi

hocam attack shark x3 3 farklı bağlanma şekli mi var ve bide 159aj apex ile karşılaştırıldıgında hangisi daha iyidir bu konularda cok anlamıyorum 1732304000 wraith hangi modellerine bakayım hocam hepsi iyi midir
  2. B

kral şimdi klasik herkesin aldıgı klavyeden aldım Aula F75 aldım o sırada apex baktım bulamadım bitmiş sanırım klavyede tükenecegi icin hhemen almak zorunda kaldım apex ürünü herkes öneriyor valorant tarzı oyunlar icin gider mi fare bütce konusunda 1000 tl olursa cok güzel olur 1 hafta oldu...
  3. B

Elimin ölçüsü yüksekliği 18cm yatay olarak da 8 8.5 cm arası fare tutuş şeklin ise claw grip şeklindedir. Bu ölçülere ve tutuş şekline göre fare önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
  4. B

Merhaba, 1 hafta önce yeni sistem kurdum. Oyuncu fare ve mouse pad ihtiyacım var çok baktım Temu'dan Ajazz markalı fare önerileri yapılmış fakat Temu da Ajazz faresi kalmamış. Valorant CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum ve arada sıkıldığımda hikayeli oyunlar oynuyorum önerebileceginiz güzel sağlam...
  5. B

5Ghz Wifi menzil güçlendirici önerileri

Biraz pahalı geldi kral bakıyorum araştırıyorum f/p ürününe denk gelirsem atarım buraya
  6. B

5Ghz Wifi menzil güçlendirici önerileri

Merhaba, Bütçe : 1000 tl Selamun aleyküm arkadaşlar 500mbps hız kullanıyorum köşe tarafta wifi sinyali az çekiyor laptop ve masaüstü sistemim orda olduğu için istediğim 5Ghz destekli wifi güçlendirici lazım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim Bulduğum bi ürün var nasıldır ...
  7. B

Yeni sistemim için monitör önerisi

Kral şimdi ne almamı önerirsin 27 inç kafam allak bullak oldu 😂😂
  8. B

27 inç almaya karar verdim 2 k monitör yeterli olacaktır
  9. B

Reis bu nasıl peki fiyatı da iyi ama kaliteli mi bilmiyorum https://www.itopya.com/gamebooster-gb-2719fqhd-27-180hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-pivot-ss-ips-qhd-gaming-monitor_u24787#bTableUrunDetay
  10. B

Bunun 27 inç olanı varmı peki ama fiyat harbiden cezbediyor 😂😂
  11. B

Değerlendireceğim reis bu arada @Arishem arkadaşımın attığı monitörlerde ebrarbilgisayar yorumları kötü olduğu için ebrarbilgisayardan uzak durmaya karar verdim 1731887851 şimdi ben cs valo oynayacağım hikayeli oyunlarda oynarım kardeşlerim hikayeli oyunlar oynuyor o yüzden aslında 27 inç...
  12. B

2k almaya karar kıldım reis başka oyunlarda oynayabilirim
  13. B

O zaman 2k monitör şart sonrasında başka oyunlarda oynayabilirim sadece cs valorant oynamam. Peki klavye kulaklık fare önerebileceğin varmıdır
  14. B

Aslında bütçem belirsiz reis güzel f/p ve güzel monitör olursa ona göre taksit ile almayı düşünüyorum 1731885270 Kardeşlerim gta 5 hikayeli oyunlar oynar bende genelde csgo valo tarzı oyunları oynuyorum 1731886522 Temu dan klavye aldın hiç reis güzel mi klavyeleri ve harbiden ürünler geliyor...
  15. B

Merhaba , Yeni topladığım sisteme fiyat performans odaklı monitör alacağım fakat bu işlerden anlamadığım için ne tarz monitör seçeceğimi bilmiyorum. Mouse , kulaklık ve klavye içinde f/p odaklı önerileriniz varsa değerlendiririm.Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim...
  16. B

40.000 TL ‘ye hazır sistem önerisi

Tamamdır reis hallettim teşekkür ederim
  17. B

Toplama yapmak istesem hangi bileşenleri alayım. Reisim
  18. B

Bakıcaz artık reisim önerebileceğin hazır sistem varmı
  19. B

40 45 arası bütçem var şimdi hocam eğerki elimle toplamak daha mantıklı ve hazır sisteme göre daha sağlam olucaksa elimle de toplarım tek tek bileşenleri vade farksız taksit yapan yerden alırım tanıdık arkadaşıma toplattırırım 1731414606 Sağlık olsun hocam işlerim vardı anca konu açabildim tek...
  20. B

Başkanım bu saydığın bileşenlerin tamamının linklerini atabilir misin elimle toplarım tanıdık arkadaşım var bilgisayarcı yardım eder ürünleri alırken taksit imkanı da vardır. Yazdığın bileşenleri içeren hazır sistem varmı peki hocam Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Top Bottom