Arama sonuçları: *

1. W

Apple Watch Arka Sensör sorunu

sorun çözüldü pkeu gallettik
  2. W

Apple Watch SE 2 Klavye

5 nasıl önerir misiniz se yerine 5 alsam olur mu ve güncelleme desteği bitti mi acaba
  3. W

Apple Watch SE 2 Klavye

kral hb bilişimden yenilenmiş olarak alcaktım se 3900 tl series 7 6100 tl ben sadece mesajlarıma klavye üzerinden yanıt vermek için felan istiyorum o yüzden düşünmüştüm sizde hangi model var acaba öğrenebilir miyim
  4. W

Apple Watch 6 alınır mı

merhaba adlınız mı
  5. W

Apple Watch SE 2 Klavye

beyler apple watch se2 44mm almayı düşünüyorum acaba app storeden klavye uygulaması indirip gelen bildirimleri o klavye üzerinden yanıtlayabilir miyim kullananlar yardım edebilir mi acaba eğer öyle bi özelliği yoksa apple watch 7 almayı düşünüyorum.
  6. W

Apple Watch Seçimi Yardımı

Teşekkür ediyorum Mete bey açıklayıcı bi şekilde yazmışsınız
  7. W

Apple Watch Seçimi Yardımı

Beyler ben ilk defa Apple Watch almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bi soru var Apple Watch 7 GPS 45mm mi almalıyım 5000 tl ye veya Apple Watch 8 45mm GPS+CELLULAR mı almalıyım 7900 tl ye çok kararsız kaldım sizce e sim desteği için aradaki 2900 tl lik fiyat farkını vermeye değer mi...
  8. W

İmzasız ipsw ile İos sürüm düşürme

Merhaba benim cihazım iPhone 12 ve ios 18.1 e güncellemiştim hiç beğenmedim ve geri iOS 17.7 sürümüne dönmek istiyorum ancak imzalar kapandığı için pek beceremedim Apple servisini aradığımda internette ufak bi araştırma yaparak geçebilirsiniz size bilgi veremeyiz dedi ama bulamadım ben yardımcı...
  9. W

OTAs yazılım düşürme işlemi

Tamamdır baktım ancak pek bişey anlıyamadım teşekkür ediyorum
  10. W

OTAs yazılım düşürme işlemi

Merhaba ben cihazımı ios18 den iOS 17 ye düşürmeye çalışıyordum ancak bi türlü başaramadım kapanmış galiba biraz daha ipsw de araştırdığımda OTAs sürümlerinin yanında tik olduğunu gördüm bu sürümden düşürme işlemi yapabilir miyim OTAs nedir bilgi verir misiniz
  11. W

İos 18 klavye kasma sorunu ve ios 17 ye dönme

Teşekkür ederim kapattım beklicez başka çare yok napalım
  12. W

İos 18 klavye kasma sorunu ve ios 17 ye dönme

Ben iOS 18 E geçtim ancak klavyede bariz bi şekilde kasma sorunu oluyor yazarken felan biraz araştırdığımda bu sorunu çoğu kişinin yaşadığını gördüm ve düzelmiyormuş sanırsam ne yaptıysam da düzeltemedim iOS 17 imzaları kapanmış sanırım geri dönemiyorum bu sorunun düzeltilmesi konusunda yardımcı...
Geri