Arama sonuçları: *

1. B

Nvidia Shadowplay ile çektiğim videolar takılıyor ve kasıyor

Oyunlarda ekran kartım ile geriye dönük kaydettiğim 45 dakika, 1 dakikalık videolar kasmaktan izlenmiyor. Ekran kartım Asus Dual RTX 4060 Ti daha 2 aylık
  2. B

500 TL civarı Gaming kulaklık önerisi

Yukarıda yazdığım fiyat civarlarında bir kulaklık bakıyorum daha önceden kulağımdan ufak bir ameliyat olduğum için dandik kulaklıklar kulağımı çok ağrıtıyor bu sebeple konforlu ve sesi berrak veren bir kulaklık arıyorum 2 model gördüm Gamenote H2002D kulak kısmı suni deri olduğu için dökülme...
  3. B

Çözüldü✓ İ5 12400F ve RTX 4060Ti ile beklediğim performansı alamıyorum

Bilmiyorum videoda ultra yazıyor ben de ayarlardan otomatik olarak en yükseğe aldım genel ayar kısmından
  4. B

Çözüldü✓ İ5 12400F ve RTX 4060Ti ile beklediğim performansı alamıyorum

Yakın zamanda bir sistem aldım sıfır ve özellikleri şu şekilde ; Intel Core i5-12400F 2.5GHz ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4 ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 XPG Spectrix D41 8+8GB 3600MHz CL16 DDR4 Ram Samsung 980 1TB PCIe NVMe 3.0 Okuma 3500MB - Yazma 3000MB M.2 SSD...
  5. B

Çözüldü✓ Rtx 4060Ti montaj sonrası görüntü gelmiyor

Bilgisayarımı sıfır aldım kutusundan çıkardım ve ekran kartı montajını sorunsus bilinçli bir şekilde yaptım fakat güç tuşuna bastığımda her şey çalışıyor ekran kartının fanları da 1 saniyelik dönüyor ama sonra duruyor ışıkları da yanmıyor görüntü de gelmiyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı...
  6. B

Çözüldü✓ Monster notebook ikaz verip kapanıyor

Hayır ne yazık ki yok hiçbir benzer durum da göremedim ne yapıcam bilmiyorum böyle kullanıcam galiba daha olacak mı bakacağım 1589304958 Peki bellek tazelemesinde hata varsa çözümü nedir fikriniz var mı ?
  7. B

Monster Abra a5 v6.2 16 gb Kingston HyperX 2133 mhz i7 6700HQ 2.6 GHZ boost 3.6 GTX950M 4 GB GDDR5 255 GB SSD İntel 500 GB WD HDD cihazımın işlemci eran kartı performansı çok iyi kaldırmadığı oyun yok hiçbi yavaşlık vesaire yok programlar vasıtasıyla bir sürü test yaptım hiçbir problem de çıkmadı.
  8. B

Evet eminim ama o günden bu yana hiç olmadı az önce 1 tane ikaz verdi sadece 1 kere beep sesi geldi ve nadiren yapıyor anakart arızası olmasından korkuyorum
  9. B

Herhangi bir anda durup dururken 20-25 defa hiç düzmadan beep beep sesi geliyor. Daha sonra laptop yeniden başlıyor, donanımsal olarak birkaç programla her türlü testi yaptım sistem sağlam gözüküyor ısınma da yok problem nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim çok rahatsız oluyorum bu durumdan.
  10. B

Çözüldü✓ Monster abra a5 notebook mikrofon problemi

Mikrofonum sürekli açık gözüküyor ve mikrofon sesinde patlama oluyor. Ayriyeten sesi de düşük veriyor. Bunun sebebi nedir ? Daha dün sağlam iken bugün böyle bir sorunla karşılaştım. Bahsettiğim mikrofon, laptop üzerinde bulunan dahili mikrofondur hiçbir sorunu yokken birden böyle bir şey çıktı.
Geri