Arama sonuçları: *

1. E

Wicked Cushions artık Türkiye'de!

Yasak bunların olduğu bir oluşum tarafından tetiklendiyse realistik olarak bunlardan nefret etmek gerekiyor. :kekw:
  2. E

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Gidip sıfır ürün alıp iade etmedim zaten 2. el olmuş bir ürün için bunu yapıyorum bunda ne var ? Kimsenin hakkına girmiyorum. Sistemi de suistimal etmiyorum çünkü ürünün satılabilirliğini bozmuyorum. Millet neler yapıyor bilmiyorsunuz bile... Kardeşim kendine steelseries arctis nova elit...
  3. E

44 bin civarına almıştım.
  4. E

Arkadaşlar denemek için aldığım msi marka oled monitörü yakında iade edeceğim, ürünü zaten depodan almıştım bu oled ekranın olayı neymiş merak etmiştim. Merakımı giderdim gayet güzel ekranlar :D Üründe sorun problem yok. https://www.msi.com/Monitor/MPG-271QR-QD-OLED-X50
  5. E

sen sorana kadar yemişler
  6. E

🔥İndirim Asus PG27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 46.169₺(Amazon Depo)

Denemek için MSI aldım Oled furyasını merak etmiştim fuya olacak kadar varmış. Bilerek 2. ele düşmüş ürün aldım depodan ter temiz çıktı ürün.
  7. E

Sessiz sessiz devam böyle Abdullah Bey :kekw: bu arada gerçekten çok suistimal ediliyor bazı ürünler yağmalanıp gönderiliyor. Amazon ücret iadesinde kesinti yapıyormuş ama neye yarar.
  8. E

Abdullah Bey video çekip yüklemeyin bu konuda lütfen tamamen keşfedilmesin :D
  9. E

Öneri Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL Alınır mı?

Bence siz yanlış bakıyorsunuz, CPU sıcaklığına bakarken 2 kaynaktan bakabilirsiniz CPU package sıcaklığına bakmanızı tavsiye ederim.
  10. E

:D Konumu bulabilirsin ayrıca sendeki ürün şuan satılmayan ilk versiyonu... Yani tecrübeleriniz güncelde tamamen geçerli değil.
  11. E

Bitfenix fanları kronik sorunlu bir süre sonra ses yapıyor alacağım üstüne kaliteli fan takarım deniliyorsa alınabilir.
  12. E

Lian li markasına o kadar para vermenin gerekmediğini düşünüyorum.
  13. E

Gta vice city orjinal cd Uçuk fiyat

Çizik olmasa da kutusuyla düzgün bir kondisyonda olsa belki evet para ederdi.
  14. E

OVERCLOCK NASIL YAPILIR?! Bilmiyorum DOSTLAR YARDIM!

OC yapmayı bilmiyorsanız zaten yapmamanız gerekiyor bilmiyorsanız yapmanız zaten hayatınızda bir şeyleri değiştirmiyor demektir. Yapacağiniz maksimum şey PBO ayarını açmak onun için bir sürü içerik var hem forumda hem youtube da hem de internette.
  15. E

5G geldi yorumlarınız neler?

5G sinyalleri hava dolaşıyor zaten senin telefonun bu sinyalleri alıp almaması bir şeyi değiştirmez.
  16. E

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Sabahtan akşama hız testi yapıp durmayacaksan 5G internet hızını gündelik hayatta çok rahat bir şekilde anlarsın.
  17. E

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

5G evimde adam gibi çekerse bir kaç günlüğüne evde fiber varmış gibi avuturum kendimi iyi oldu :kekw:
  18. E

Sigara dumanı monitöre zarar verir mi

Adamın sigarayı bırakma sebebi pcyi kirletmesi :D O şey katran içen insanların ciğerini siz düşünün...
  19. E

NZXT H5 Flow stok fan yeterli mi?

Yazdığın şeylerin hiç birini yazılı (3. kişilerce) veya görsel olarak kanıtlayamazsın. Boş yapan ve asılsız yorum yapan sensin. Nzxt'in sitesindeki yorumlarda senin yazdığın yorumlarla alakalı bir tane bir yorum yok. Olumsuz yorumlar var tabii bu her üründe olur ancak senin yazıp yazıp durduğun...
Geri