Arama sonuçları: *

1. E

Razer wolverın v2 beyaz renk oyun kolu 1.990 tl bedava param olsa da ben alsam

Galiba kablosuyla bağlanıyormuş sana gelmez bu ben pc de kullanacakmışsın gibi yazmıştım https://www.8bitdo.com/ultimate-3-mode-controller-xbox/#:~:text=Designed%20to%20play%20cross%20platform,One%2C%20Windows%2C%20and%20Android.
  2. E

https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-Ultimate-Hall-Effect-Controller/dp/B0CPXZKWY5/ref=asc_df_B0CPXZKWY5/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710307717095&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=10469395999576691894&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9209678&hvtargid=pla-2309024023604&psc...
  3. E

8bitdo ultimate alın f/p olarak en iyisi olduğunun garantisini veriyorum mükemmel cihaz pro kol hissiyatını tam olarak veren bir kol
  4. E

Elektrip gidip gelmesi sonucu Monitöre güç gelmiyor yardım!!

Var hocam ve adaptör yanmış çok şükür yenisini aldım çalışıyor monitör. Bi an çok korktum gerçekten çok pahalanmış alamazdım yenisini
  5. E

Yok abi kullanmıyorum keşke kullansaymışım harbiden ilk defa böyle bişey başıma geliyor
  6. E

Elektrik gidip geldi bu arada monitör açık değildi ancak prize takılıydı ve bilgisayarın başına geçtiğimde monitöre güç gelmediğini farkettim acaba adaptör mü yandı falan dedim yok yani bilemiyorum da bazı yerlerde statik elektrik muhabbetleri falan gördüm ancak monitörlerde böyle bir durum söz...
  7. E

🔥 [5.999 ₺] xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu

Yani aslında boydan yana sorun yok basen yoksa gayet rahat ki sen baya fitsin olur rahat olur muhtemelen ya benim için bile rahat 95 kiloyum
  8. E

Şöyle bişey işte kendin hesapla defterden başka bişey bulamadım ölçecek
  9. E

Modellerin boyutları özellikleri falan işte toryumdan biraz daha büyük galiba 15 li ama senin kalıba hangisi olur bilmiyorum Anka modeli falan da olabilir toryum olmayacağı kesin
  10. E

Ben daha yeni aldım 2-3 gündür kullanıyorum 1.73 boy 95 kilo sınırda diyebilirim koltuk gayet rahat ama 15li plus da alabilirmişim
  11. E

Drift Sorunu Olmayan Gamepad Önerisi

8bitdo ultimatom bende var aynısı mükemmel cihaz pro cihazlarla yarışır o kadar söylüyorum fiyatı yüksek gibi görünebilir ama kalitesine sağlamlığına göre ucuz bile...
Top Bottom