Arama sonuçları: *

1. C

Gamepad Önerisi istiyorum

inş erken gelir yaklaşık 1 haftadır bekliyorum yok belkide 1 haftadan fazla
  2. C

stoğu yok hocam
  3. C

hocam iade nedeni özel değilse nedenini öğrenebilir miyim bazı kişiler iade yapamamış o yüzden bi cekindim
  4. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

hocam aldınız mı aldıysanız deneyimleriniz nasıl oldu beğendinizmi
  5. C

hocam wraithe biraz cekingen bakıyorum iade politikaları biraz garip gözüküyor
  6. C

hocam ne almamı önerirsiniz
  7. C

claws tactical combatla arasında nasıl farklar vardır yakın zamanda ikisinden birini almayı planlıyorumda
  8. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

hocam wraithin iade politikasında kutusu acılan ürünü geri almıyor kutuyu acmadan nasıl calışıp calışmadığını anlayacağız
  9. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

bütce arttı 3000 Tl
  10. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

THUNDEROBOT G30S Claw's Tactical Combat Gamepower Force hangisini almak daha mantıklı
  11. C

2000 Tl Gamepad Önerisi

Neredeyse hic gamepad deneyimim yok 2000tl civarlarında gamepad arıyorum
  12. C

Win11 keyi nerden almalıyım

hocam hangisini almalıyım tam olarak
  13. C

Win11 keyi nerden almalıyım

win11 kurmayı düşünüyorum keyini nerden almalıyım
  14. C

İnternet sağlayıcısı önerisi

hocam millenicomdan sorgulayınca türk telekom 1000mbps cıkıyor turknette 100mbps cıkıyor
  15. C

İnternet sağlayıcısı önerisi

1 2 ay icinde sözleşme bitiyor türk telekom 24mbps kullanıyorum (aile evindeyim) istanbulda yaşıyorum önerilerinizi bekliyorum
  16. C

3-4k arası kulaklık önerisi

hocam bi ara bunu gördüm ama deri ped aşırı terliyorum
  17. C

3-4k arası kulaklık önerisi

deri ped olmasın fazla terliyorum şuan şuan razer barracuda x almayı düşünüyorum
  18. C

Kulaklık Önerisi 2-3k

terleteceğinden şüphe ediyorum cok terleyen biriyim bide mikrofon kalitesi nasıldır
  19. C

Kulaklık Önerisi 2-3k

https://www.gaming.gen.tr/urun/731023/mchose-s9-pro-black-red-7-1-surround-kablosuz-gaming-kulaklik-mc-s9-5/ hocam bu nasıldır sizce cok terletirmi cok bi videosunu bulamadımda
  20. C

Kulaklık Önerisi 2-3k

2-3k arası kulaklık önerisi istiyorum şuan kullandığım kulaklık xpg precog s kulaklığın coğu aksamı bozulduğu icin değişmek istiyorum mikrofonu cok kötü olmasın Fps oyunları cok oynamam x1 düşündüm ama deri pedleri cok terleyen biriyim x1s alınır mı
Geri