Arama sonuçları: *

1. Aka Kerem

5080 INTEL 12700 ile darboğaz yapar mı?

5080 ile yaparsa, 5070? 4080? 1080p de Frame Scaling 2.5x darboğaz?
  2. Aka Kerem

UYGUN FİYAT OYUN LAPTOP ÖNERİSİ

20.000-30.000 civarı. Uygun derken genel bağlamda söyledim.
  3. Aka Kerem

UYGUN FİYAT OYUN LAPTOP ÖNERİSİ

Uygun fiyata ağır oyunlar oynanacak bir laptop arıyorum. Lütfen önerilen laptopta rdr2 düşük-orta-yüksek ayarlar kaç fps yazar mısınız?
  4. Aka Kerem

PSU’yu programdan kontrol edebilir miyiz?

Evet, PSU’yu kasanın arkasını açıp fiziksel olarak W değerine vb. bakmak yerine bi program kurup halledebilir miyiz?
  5. Aka Kerem

1500 tl klavye önerisi

kanka 1500 bandında alınabilecek en mantıklı mekanik klavyelerden başlayayım redragon k630 dragonborn genelde en dengeli tercih hot swap değil ama switchleri fena değil brown switch versiyonu sessizdir gateron red isteyenler dareu ek75 veya keychron k6 second hand düşünebilir bütçeyi biraz...
  6. Aka Kerem

Çözüldü✓ Asus prime b650-R anakartimin mic girişi çalismiyor

anakartın asus prime b650-r olduğu için realtek ses sürücüsünü windowsun kendi bulduğuyla değil asusun sitesindekiyle kurman lazım çünkü o anakartın arka panel mic girişi çoğu zaman generic driverla çalışmıyor ayrıca ön panel kablosu hda mı ac97 mi kontrol et bios içinde front panel...
  7. Aka Kerem

Öneri İNTEL İ7 12700 13. Nesil 1080p 4090 darboğaz yapar mı?

RTX 4090 intel i7 12700 13. Nesil ile 1080p de darboğaz yapar mı? Yapmazsa 5060, 5070, 5080 de?
  8. Aka Kerem

OYUNDA KULAKLIKTAN SES GELİP SİYAH EKRAN İLE PC RESTART ATIYOR

Sistemim: Intel i7-12700 işlemci, RTX 4060 Ti Ventus 3X 8 GB ekran kartı, 32 GB RAM, B760 Gaming WiFi Plus anakart. Güç kaynağımın marka ve watt değerini ayrıca yazabilirim. Sorun şu: Bilgisayar oyun oynarken veya oyunun ana menüsündeyken aniden siyah ekrana düşüyor. Kulaklıktan uzun bir...
  9. Aka Kerem

YARDIM GTA 5 SOL TARAFTA GRİ KARE

Yaptım ben teşekkür ederim
  10. Aka Kerem

ÇOK SAĞOLL
  11. Aka Kerem

Merhaba arkadaşlar, GTA 5 oynarken ekranın sol tarafında küçük gri bir kare/kutu çıkıyor. Oyunu kapattığımda kayboluyor, yani monitörden kaynaklı değil. Grafik ayarlarında “Çerçevesiz Tam Ekran” modunu kullanıyorum. Çözünürlük 1920x1080, 240Hz monitörüm var (RTX 4060 Ti ekran kartı). Tam...
  12. Aka Kerem

Yardım LİNUX İÇİN WIFI ADAPTÖR 5G lazım

RT5370 maalesef işini görmez, sadece 2.4 GHz destekliyor. 5 GHz ağları ne görebilir ne de izleyebilir. Ayrıca monitor modu ve packet injection konusunda da çok stabil değil, Kali ile sorun yaşayan çok kişi var. Kali için 5 GHz destekli, monitor mod ve injection özellikli adaptör arıyorsan...
  13. Aka Kerem

MSI MAG A600DN PSU Uyumluluğu Tavsiye

TUF 1660 Super’la A600DN çalışır ama yine de sınıra yakın. Uzun vadede voltaj kararsızlığı, verimsizlik gibi sorunlar çıkarabilir. Sisteminin parçaları değerli, o yüzden PSU’dan kısmak mantıklı değil. Daha sağlam ve güvenilir birkaç model önerisi bırakayım: FSP HV PRO 550W 80+ Bronze Cooler...
  14. Aka Kerem

Yardım LİNUX İÇİN WIFI ADAPTÖR 5G lazım

Kali için 5 GHz destekleyen, monitor modu ve packet injection yapabilen adaptör arıyorsan Alfa AWUS036ACM önerilir. Hem 5G destekli hem de Kali ile tam uyumlu çalışır. Realtek çipli adaptörlerden uzak dur çünkü çoğu sorun çıkarır. Mediatek MT7612U veya Atheros çipsetli olanları tercih et, driver...
  15. Aka Kerem

Asus TUF-GAMING-650B vs MSI MAG A650BN

Asus TUF-GAMING-650B daha güvenilir bir seçim. Hem daha kaliteli iç bileşenler kullanıyor hem de askeri sınıf dayanıklılık testlerinden geçiyor. Uzun ömür ve kararlı voltaj için tercih edilir. MSI A650BN ise giriş seviyesi, temel sistemlerde idare eder ama uzun vadede Asus kadar güven vermez...
  16. Aka Kerem

Mondial Lavinia 125 pro

Günde 100 km yapacaksan elektrikli scooter’lar sınıra yakın çalışır, pili hızlı yıpratır. Bu yüzden ya bataryası kolay değiştirilebilir bir model al ya da 125 cc gibi benzinli bir scooter düşün. 1 yıl götürür mü? Temiz bakılmışsa evet ama ikinci elde mutlaka pil sağlığına, genel kondisyonuna ve...
  17. Aka Kerem

MSI MAG A600DN PSU Uyumluluğu Tavsiye

Kısaca: idare eder ama tavsiye edilmez. MSI MAG A600DN giriş seviyesi bir PSU, 80+ sertifikası bile yok. Yani verim düşük, uzun vadede kararsız voltajlar verebilir. Sistemine zarar vermez ama sistemin iyi parçaları var — özellikle 4060 + Ryzen 5 5600 gibi. Bu sisteme en azından 80+ Bronze...
  18. Aka Kerem

Çinden direksiyon seti alıcam önerilerinizi bekliyorum

O zaman sana Logitech G29 çakması olan PXN V9 öneririm. F/P oranı iyi, vites topuzu ve pedallar dahil geliyor. Force feedback var ama orijinali kadar güçlü değil. Çin’den alırsan baya uyguna gelir, 1 ay sonra da TR'de rahat satarsın çünkü talep var. Sakın çok bilinmeyen markalara bulaşma, sürücü...
  19. Aka Kerem

Yardım Tray 9700x İşlemci hasarlı olabilir mi?

Aynen dostum, o gösterdiğin parlama genelde ışığın yansımasından kaynaklı oluyor. Tray işlemcilerde (yani kutusuz gelenlerde) bu tarz küçük yüzey farklılıkları normal, çünkü koruma kapağı vs. yok, açıkta kalıyor. Eğer pinlerde eğilme, kırık, yanık falan yoksa, o bölgeyi tırnağınla yokladığında...
  20. Aka Kerem

İşlemci ısınıyor sıvı soğutma var

Ryzen 9 3900X gibi 12 çekirdekli güçlü bir işlemci, özellikle yük altında güç beslemesi açısından oldukça hassas. MSI X570 ACE gibi üst seviye bir anakartta 8+8 CPU güç girişi olması boşuna değil. Sen sadece tek bir 8 pin CPU kablosu taktıysan, bu durumda: VRM’ler yeterli gücü alamıyor olabilir...
Geri