Arama sonuçları: *

1. T

GameJolt Virüslü mü ?

öne çıkmıyo napim
  2. T

GameJolt Virüslü mü ?

indirmedim
  3. T

GameJolt Virüslü mü ?

dostum kendimi güvene almak istiyorum eğer oyunlar kontrol ediliyor mu onu merak ettim
  4. T

Steamden Yüklediğim Age of History 3 Virüslü Gözüküyor

Dostum öyle bir durum olmaz oyun daha yeni çıktı ve false - positive tam olarak yaşanmış olabilir . Steam o oyunları ağır bir durumdan geçiriyor ondan dolayı sorun yok keyifli oyunlar .
  5. T

GameJolt Virüslü mü ?

GameJolt Virüslü mü ? Bunu düşünme sebebim uygulamada ki her şey fanmade olarak hazırlanıp sunulması . Herhangi bir virüs barındırır mı ?
  6. T

GameJolt Güvenilir mi ?

çok sağol ama tedirginim çünkü bazı ünlüler oynuyo 1m abonesi var ama ben yinede tedirgin oluyorum çünkü 1 kitle gamejolt virüslü derken bir kitle değil diyo ne yapıcağımı bilemiyorum
  7. T

GameJolt Güvenilir mi ?

yani kısacası virüs yok değil mi ?
  8. T

GameJolt Güvenilir mi ?

nasıl anladınız ve eminmiyiz ? 1731419472 .
  9. T

GameJolt Güvenilir mi ?

Ben GameJoltdan Oyun indirdim granny recaptured . Ama virüstotal onun virüslü olduğunu söyledi normal tümünü taratınca sorun yoktu ama dosyalarını tek tek taratınca virüs olduğunu söyledi. https://www.virustotal.com/gui/file/456a9da665f30a4fe1d4dce29a2dc304a273f2752d041acf3135bd74d1e2c365...
  10. T

Bu Oyun Virüslü mü ?

Dostum virüs total bile attım sadece false - positive mi onu söylemen yeterli trip atmana gerek yok 1731414736 teşekkür ederim yardımın için 1731416735 Başka birisi daha göz atabilir mi ?
  11. T

Bu Oyun Virüslü mü ?

Dostum virüslü mü diye sordum sadece sorun var mıdır riske ne gerek var ?
  12. T

Bu Oyun Virüslü mü ?

oyunu direkt tarattığımda sorun çıkmıyo ama dosyalar tek tek taratınca virüs çıkıyo false - positive değil mi ? 1731412582 Bu dosyadan bir tane daha dosya tarattım ve bunda da virüs çıktığını söylüyor false - positive gibi gözüküyor öyle mi ...
  13. T

Bu Oyun Virüslü mü ?

Ben GameJolt sitesinden Granny Recaptured indireceğim ama virüs çıkar mı ? Oyun dosyasını oradan indirip bakar mısınız ? Dosyasınıda atıyorum ben bi ara dosyaları tek tek tarattığımda virüs çıktı o virüs çıkan dosyanın virüstotal linkide burada ...
Geri