Arama sonuçları: *

1. B

Bilen biri varsa soruma yanıt verebilirmi?

o zaman sizin bilginizle hareket edicem hocam 2 tane sizin attığınızı eklemek yerine komple değiştirmem daha sağlıklı diye düşünüyorum 1 kere değişicem tam ollsun bari , bide sizin attığınız işlemci soğutucu uyumluysa ve fp ürünüyse onuda kullanıcam yardımlarınız için minnettarım Vallhi çok...
  2. B

kasa çokkkk dantik hocam yenisi alsammı dedim fakat o kadar gücüm yok 4k ve 5k arası bütçem var işlemci soğutucu değişicem ,ek olarak m2 ssd alma planım var yani dardayım değişemiyorum enide yoruyorum hakkını helal et bu kasayı fan yönüyle adam etmem lazım yardım benim için çok kıymetli sağol...
  3. B

hocam ısı göstergesinden ziyade performans versin istiyorum hakikaten bütçeli olsun ve soğutsun istiyorum 3 yıldır stok fanla yanıyor işlemci bugün değişim vakti dedim :D , bir öneride daha bulunmanı rica edicem kasamdaki tüm fanları değiştiricem kasa küçük 12 cm lik 6 adet fan gerekli...
  4. B

Dragos 3000RPM 220W Intel & AMD Siyah Kule Tipi CPU Soğutucu'nun , MSI A520M-A Pro ana kartla uyumlu olup olmadığına dair araştırma yaptım fakat uyumluluk konusunda iki ürünün bağlantıları varmı, yokmu tereddütte kaldım anlayan birileri var ise yardımcı olursa sevinirim.İşlemcim ryzen5 5600 ile...
  5. B

Pc Konusunda acil yardım!!!!!!!

hocam yaklaşık 1 yıldır dediğin gibi kasanın önündeki camı kaldırmış bir biçimde kullanıyorum , macununu 1-2 ayda bir yeniliyorum en geç 3. ayda yeniliyorum zaten onu yenilemesem direk anlıyorum aşırı ısınıyor farkediyorum, işlemci soğutucum maalesef stok... 1. ihtimal= Hocam demem o ki ya...
  6. B

Pc Konusunda acil yardım!!!!!!!

Herkese hayırlı akşamlar sistemim şöyle ; işlemci ryzen 5 5600,ekran kartı amd rx 7600, power supply 600w 80+ , 16 gb lik tek bi ram kullanıyorum .... istediğim oyunu yüksek grafiklerde açabiliyorum fakat kasa çabuk ısınıyor grafikleri düşürsemden ısınmadan kurtaramıyorum, abi rdr2 , gta5 vb...
  7. B

YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN KONU:VR(sanal gerçeklik gözlüğü)

şüphedeydim zaten araştırdım bu meta quest en sağlıklısı sanırım pc oyunları için başka markalar ağız göz oynatıyor emin olmak istedim sağol var ol eyvallah
  8. B

yani el mevbur ay başı bunu alıcaz öylemi hocam :D...
  9. B

var hocam sabahtan beri bakıyorum fakat telefon için sanırım onlar mesela örnek atayım link...
  10. B

arkadaşlar 2k 3k bütçem var daha aşağıda olabilir pc de oyun oynamak için vr bakıyorum , akıllı telefon ile uyumlu falan diyor kararsız kaldım , şimdi bu ucuz fiyatlı vr lar var bunları pc de oyun oynamak için kullanamıyomuyuz önerisi olan varsa açığım link atabilirsiniz pc de stem oyunları için...
  11. B

Yardım Monitörüm sabit 2k oldu ve değiştiremedim

monitörüm sabit 2k oldu ve değiştiremedim ve biraz kurcaladım sorunun ekran kartı driverında olduğunu fark ettim sildim driverı ve ekran gitti geldi 1920 1080p ye geri döndü tekrar driverı kurdum şuan halendaha 1920 1080p, sorum şu niye bu driver böyle yaptı en son güncel amd ekran kartı...
  12. B

Ryzen 5 5600 İçin Anakart Tavsiyesi

Amd ryzen 5 5600 Amd RX 7600 Ddr4 16gb bellek ram Bütçe 3000 ve iyi bir sistem olması için sağlam bi Anakart gerekli önerilerinizi açığım arkadaşlar
  13. B

Anlayan biri açıklamayı okuyup yardım ederse sevinirim

oh be sağolasın gardaşım ne sevaba girdin bi bilsen eyvallah <3 1731844442 siz konuşmamı yanlış anladınız videosunuda az önce inceledim yeniden windows kurmak daha kısa geliyor bana üstelik 5 dk alıyor format , siz hemen derdin ne falan girmişsiniz ,PsychooS ne güzel anlattı adam, niye tribe...
  14. B

EYW PEK ANLAMIYORUM VİDEODA İZLESEM BENİM ALANIM DEĞİL BEN DİREK ESK EKRAN AKRTINI ÇIAKRSAM YENİSİNİ TAKSAM FLAS İLE WİNDOWSU TEKRAR KURSAM her şey KURULU Bİ ŞEKİLLDE KULLANABİLECEKSEM DİREK YAPAYIM DDU FAALAN UĞRAŞTIRMA AGAM OLUYOSA EĞER :d
  15. B

PEKİ TEKRARDAN WİNOWS YÜKLİYEYİMMİ YOKSA DİREK ÇALIŞTIRIP KULLANAYIMMI ?
  16. B

Arkadaşlar yeni bi ekran kartı aldım ve pc ye takıcam fakat eski ekran kartım takılıyken bios güncelledim asıl sorum şu yeni takacağım ekran kartıyla bios güncellemem gidermi ? Bir diğer sorum yeni ekran kartı takacağım için pc'ye yeniden windows yüklememe gerek var mı? Yardımcı olursanız...
  17. B

Sistemimle bu oyunları oynayabilirmiyim???

aga bilmiyorum ekran kartını yeni siparişledim bi korku var içimde inşallah oynatır diyorum tüm umudum kırılacaktıki donanım arşivi forum geldi aklıma iyiki varsınız <3
  18. B

Sistemimle bu oyunları oynayabilirmiyim???

SİTEMİM =GOODRAM IRDM PRO HOLLOW WHITE 16GB 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram Powercolor 8gb RX7600 Fıghter Rx 7600 8g-F Gddr6 128BIT Pcıe 4.0 Frisby Fr-ps6080p 600w 120mm 80 Bronze Power Supply AMD Ryzen 5 4500 3,6 GHz 8 MB Cache AM4 İşlemci MSI A520M-A Pro AM4 Soket Anakart OYUNLAR =GOD OF WAR...
  19. B

Ekran kartı takıcam destek gerekiyor ....

ÇOK TEŞEKKÜRLER <3
  20. B

Ekran kartı takıcam destek gerekiyor ....

arkadaşlar Powercolor 8gb RX7600 Fıghter Rx 7600 8g-F Gddr6 128BIT Pcıe 4.0 ekran kartını satın aldım kendim montaj etmek zorundayım şehire uzakta yaşıyorum . yardımcı olmanız lazım eski ekran kartımda pin girişi yoktu direk takmıştım ama yeni aldığım ekran kartında pin girişi var sanırım...
Geri