Arama sonuçları: *

• Users: Mamii
  • Order by date
  1. M

Donanım arsiv YouTube sayfasında 850$ bütçe ile toplanan PC satın almak istiyorum ve yanındaki ürünlerden faydalanmak istiyorum

İlk 250 icindeymisim gibi hissediyorum 2 haftada 250 PC satılmış olamaz bence. Eğer kaldıysa ilk 250 icindeysem ben de almak istiyorum donanım arsiv mükemmel yardımcı olur ekipmanlarla
  2. M

Donanım arsiv YouTube sayfasında 850$ bütçe ile toplanan PC satın almak istiyorum ve yanındaki ürünlerden faydalanmak istiyorum

İnce hesapta PC var ama stok ta 250 kişi hemen almış olamaz sanırım daha 2 hafta oldu o yüzden merak ediyorum. 1588769687 Stokta 250 tane 2 hafta içinde bitemez bence çünkü kasa 6200tl almak ve yanında gelmesini istiyorum eğer kaldıysa .
  3. M

Donanım Arsiv : Sizin önermiş olduğunuz 850$ yaptigniz PC satın almak için ince hesaba girdim ve almak istiyorum ama sizin videonuzdaki o yanındaki ürünlerden bende almak istiyorum nasıl alabilirim. Bana yardımcı olurmusunuz? @Donanim Arsiv
Top Bottom