Arama sonuçları: *

1. D

Ryzen 5 7500f ile RTX 5060 alınır mı hikayeli oyunlarda kaç fps

8gb suanki seviyelerde normal sayilir ama 16gb geçmen daha sağlıklı olur
  2. D

Gereksiz bir fps drop

h410m-a 1731583084 5k saat cs1.6m var zaten onlarin hepsini biliyorum fpsi sabitledigim zamanda aynı problemi yaşıyorum
  3. D

Gereksiz bir fps drop

https://streamable.com/4r33ho söyle bir video atayim daha acıklayıcı olur böyle bir sorun ile karşılaşıyorum buraya video yüklenmiyormuş
  4. D

Gereksiz bir fps drop

anakartim 10. nesil işlemcileri destekliyor normalde zaten 11400f alicaktim ama destekleyemedigi icin almadim anlamadigim şey su yüksek oyunlarda bile hiç bir türlü kasma yaşamıyorum ama böyle oyunlarda yaşıyorum hatta buraya video atabiliyorsam videolu bir şekilde atsam daha iyi anlarsiniz
  5. D

Gereksiz bir fps drop

ne yapmam gerekiyor benim bu sorun acayip sinirimi bozdu sadece bazi oyunlarda oluyor lol valorant gibi hatta yüksek sistem gereksinimleri isteyen oyunlarda bile hiçbir türlü kasma yaşamıyorum bunlarda yaşıyorum
  6. D

Gereksiz bir fps drop

ben cs 1.6 jailbreak oynuyorum o oyundada fps ne kadar yüksek olursa o kadar hizlanmana yardımcı oluyor craftrise dedigim oyunda 2k fps alırken bazi yerlerde 20fpe kadar düşüyor csdede geçerli bu sorun havada fps göstergesinde 400 500 leri görürken sabit bi anda 20-30a düşüyor
  7. D

Gereksiz bir fps drop

i5 10400f rx6600 ekran karti kullaniyorum cs1.6 crafrise gibi oyunlarda bazi yerlerde normalde 1000-2000fps gezerken anlik olarak fpsim 20ye kitleniyor sebebini cözemedim ne yapmam gerekiyor bu sorunu cözmem icin sadece bu oyunlarda yaşıyorum lol ve benzeri valorant gibi oyunlarda fpsim stabil...
Geri