Arama sonuçları: *

• Users: Arfbk
  • Order by date
  1. Arfbk

Öneri 4500 Tl Kulaklık Önerisi

Logitech G733
  2. Arfbk

160 cm masa onerisii

Ceramical markasına bakabilirsiniz, hocam.
  3. Arfbk

İşlemci sıcaklığı normal mi?

Tj Max, işlemci (CPU) için kullanılan bir terimdir ve işlemcinin ulaşabileceği maksimum güvenli sıcaklığı temsil eder, hocam. Isı değerleri güzel.
  4. Arfbk

Parça mı almalıyım yatırım mı

Teknoloji parçaları sürekli gelişiyor. Aldığınız ürünün üst segmentleri çıkabilir. Bunu göz önünde bulundurmak gerek.
  5. Arfbk

Parça aldığım sistemi vatan toplar mı?

Dışarıdan hizmet alma/verme gibi imkânları var mı bilmiyorum. Sadece mağaza içerisinden alışveriş ve hizmetle sorumlu oldukları için yapmayabilirler.
  6. Arfbk

Yardım USB HUB Öneri

Hiç deneme fırsatım olmadı ama çok görüyordum. Bence F/p görünüyor.
  7. Arfbk

Yardım USB HUB Öneri

Hocam merhabalar, dilerseniz Bix markasının ürünlerine bakabilirsiniz.
  8. Arfbk

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Sormayın hocam sormayın. Rockstar’ı bir tek Türkçe dil desteği çıkarmadığı için sevmem, onun dışında güzel bir şirket. Tabii ki en kalitelisini yapacağım diye çok bekletiyorlar. Ubisoft gibi her yıl 50 tane oyun çıkarsın istemiyoruz ama aradaki fark-makas çok açıldı. Online getirileri bu kadar...
  9. Arfbk

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Kaç yıl geçti be abi, umarım erteleme vs. olmaz. Böyle devam edersek sistemi tamamen rafa kaldıracağız.
  10. Arfbk

PTT AVM GÜVENİLİRMİ anakart

Aldığınız ürünün satıcısı önemli.
  11. Arfbk

Yardım Yeni işlemci sonrası boot ekranında kalıyor

Anakartın BIOS'unu güncelleyip boot sırasını HDD’ye göre ayarlayın.
  12. Arfbk

Oyun oynarken arkadan whatsapp sesli sohbeti açınca fps 150 den 20 ye düşüyor

Tarayıcı veya masaüstü uygulamasını hangisini kullanıyorsanız, diğerini denemenizi öneririm. WhatsApp'ın oyun-yazılım optimizasyonu gerçekten yetersiz kalabiliyor. İmkanınız varsa başka bir sesli iletişim platformunu tercih etmek, daha stabil bir performans sağlayabilir.
  13. Arfbk

1000 TL'ye oyun için kulaklık önerisi

Hocam, bütçeyi biraz zorlayıp Amazon fırsatlarını yakalayabilirseniz, 2000₺ civarında ROG Fusion II 500 gibi kaliteli bir kulaklık bulabilirsiniz. Geçenlerde bu kulaklığı bu fiyata yakaladım ve çok memnunum. Başka kulaklıklar da olabilir, fakat fırsatları yakalamak önemli.
  14. Arfbk

COK ACİL NOTEBOOK ONERİSİ

Acer TravelMate P2 (TMP215), Dell Dell Vostro 3520, ASUS VIVOBOOK I3-1215U
  15. Arfbk

1000 TL'ye oyun için kulaklık önerisi

O bütçeye bence GameNote H2002D alınabilir.
  16. Arfbk

Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

Rica ederim hocam, kolay gelsin. Eğer font değiştirmeyi de düşünürseniz, eski yazı tiplerinden ilham alarak serif fontları kullanabilirsiniz
  17. Arfbk

Basit bir web site tasarladım sizce nasıl olmuş?

Siteyi tasarım olarak beğendim, elinize sağlık. Ancak renk uyumunu çok iç açıcı bulamadım. Daha farklı renk paletleri denemeyi düşünür müsünüz? Bence berber-kuaför sitesi için vintage renkler daha hoş durabilir.
  18. Arfbk

Çözüldü✓ Anakarta macun bulaşmasi

Bence, işlemciyi tekrar yerine takmadan önce termal macunu iyice temizlemeniz en iyisi olur. Toplu iğne veya ince bir fırça gibi hassas bir araçla kalan macunu nazikçe temizlemeyi deneyin. Tamamen temizleyemezseniz, riske girmemek daha iyi olabilir.
Geri