Arama sonuçları: *

1. V

Warrior Adonis plus alınır mı?

Selamlar bütçem Max 5000 TL aradığım özelliklere uygun bu koltuğu gördüm ofis koltuğu da alabilirim ama şuan bu koltuktan yanayım biraz. Her neyse 5000 TL bütçe ile bana koltuk önerebilir misiniz?
  2. V

1500 TL vantilatör önerisi (Bütçe biraz daha artabilir ürüne göre

Konuda belirttiğim gibi vantilatör önerisine ihtiyacım var çok sesli olmayan bir şey arıyorum ama bu bütçede zor olduğu için düzgün hava üflemesi yeterli şimdiden teşekkürler
  3. V

Xbox dan a way out alan biri arkadaşıyla (pc) oynayabilir mi?

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/a-way-out/BWVBNCMF22ZK?purchaseSignIn=true arkadaşım series s e sahip xbox dan alsa friend pass ile bende onunla oynayabilir miyim pc kullanıyorum
  4. V

AJAZZ AJ159P nasıl şarj edilir

hocam bi sıkıntı olmasın bende p modelinden aldım ama şarj istasyonu geldi
  5. V

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

ajazzın kendı sıtesınden deneyınce de bu hatayı verıyor
  6. V

devices not found hatası verıyor sadece hocam
  7. V

30 unda vermiştim siparişi bu sabah elime ulaştı benim 8 inde sipariş verenlerle aynı anda ulaştı
  8. V

Pc için anker q30 alınır mı?

kulaklığı baya beğendim bluetooth alıcı alıp wireless kullanmak istiyorum bilgisayarımda eq ayarlarını yapabilirim bluethooth bağlıyken değil mi? Veya bu bütçe bandında alabileceğim daha iyi bir kulaklık var mı? kullanım amacım film müzik falan olucak wireless olması şart
  9. V

Öneri 2000 tl wireless kulak üstü kulaklık önerisi

mikrofonum var film ve hikayeli oyunlar için kablosuz kulaklığa ihtiyacım var önerileriniz için teşekkür ederim
  10. V

Hs80 mi arctic 7 wireless mi

ağlamak istiyorum hocam herkes kesin yalamıştır falan dıye gıdıp satıcıyı mı sıkıştırayım yaladın mı lan diye
  11. V

hocam inşallah yalamamıştır o zaman adam kulaklığı fiyatı uygun bu bütçede kablosuz sağlam kulaklık yok gibi
  12. V

padleri yeni değıştirilmiş bi kulaklık hocam + elımde uyumlu olduğunu düşündüğüm padler var neden ikinci el önermessiniz hijyenden dolayı mı?
  13. V

ikinci el kulaklık bakıyorum param güvendeyle arctis 7 wireless yaklaşık 2600 tl ye geliyor hs80 kablolu ise 2500 e falan hangisini almak mantıklı genel kullanım/hikayeli oyunlar/film dizi izlemek için kullanmayı düşünüyorum o yüzden wireless olması daha iyi benim için hs80 in mikrofonu muazzam...
  14. V

MEVCUT SİSTEMİMLE FPS SORUNU YAŞAMAYA BAŞLADIM SİZCE NEDEN OLUR ?

Ramlerden kaynaklı hocam da sistem eskimiş zaten bahsettiğiniz gibi yenı sıstem toplama zamanı gelmiş adam edeyım bu sistemi derken fazla masraf yaparsınız
  15. V

Aula f75 mi bu klavye mi

git buradan troll adam aula f75 imle kovalarım bak seni
  16. V

500 tl civarı klavye önerisi

yazılımı berbat,ama malzeme kalitesi falan çok iyi üründü hocam switchleri de kaliteli yazı yazmak için kullanılabilir eğer mekanik klavye sorun olmazsa
  17. V

Yardım Philips 27M2N5500 vs Dell G2724D hangisi alınmalı?

hocam srgb değeri olarak 100 e ne kadar yakınsa o kadar iyi daha fazlasının zararı yok ama faydası da yok denilebilecek kadar az. dellin ekranı da mat kullanıyorum kendisini ayakları falan da çok sağlam ama fazla büyük.10cm falan ayakları var onun dışında bi eksisi yok 9500 iken almıştım ben ama...
  18. V

Stuck (sıkışık) Piksel Nasıl Giderilebilir?

iade veya değişim
  19. V

Native 1080P vs 1440P DLSS Açık Hangisini Tercih Ederdiniz ?

hocam 4070s ekran kartına sahıbım dlss kapalı rdr de 120fps falan alıyorum genelde ayarlar ultrada dlss açtığım zaman saçlar özellikle renkli saçları baya bozuyor detayları bı nebze bozuyor yine ama 2k yı hissediyorsunuz şahsen dlss e pek gerek yok bence 120 fps gayet yeterli
Geri