Arama sonuçları: *

1. kaptanshima

Mavi ekran dump dosyasına bakar mısınız ?

Sağolun hocam. Eğer tekrar mavi ekran yersem haber veririm. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
  2. kaptanshima

Hocam vanguardı silip yükleyeceğim fakat bu sorun yalnızca valoranttayken olmuyor. Ekran kartı sürücüsünü güncelleştirdim. Sorun hala devam eder mi ?
  3. kaptanshima

Hocam game ready sürücüsünü indiriyorum. Bu sürücüye ek olarak bir tane de Nvidia studio sürücüsü bulunmakta. Bunu da indireyim mi 1731856127 Game ready sürücüsünü indirdim sfc scannow komutunu da kullandım bir sorun çıkmadı.
  4. kaptanshima

Tamamdır teşekkürler. Deneyip SFC komutunu da kullanıp geliyorum
  5. kaptanshima

Normalde nvidia uygulaması ile oyun sürücüsü kurmuştum yine ordan kursam olur mu yoksa siteden manuel olarak mı kurayım?
  6. kaptanshima

Arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 haftadır oyun oynarken mavi ekran yiyorum. drive ile son yediğim mavi ekranın dump dosyasını koydum. https://drive.google.com/drive/u/2/folders/16QH41FNyPKQk3V7cQ4UswLPvZUaB5Fh2 shift ile yeniden başlatıp bilgisayarı sıfırlasam sorun geçer mi? yazılımsal mı...
  7. kaptanshima

Steam CS 2 Kasaları hangi sitelerde satılır?

Bugün 1 saat fln oldu
  8. kaptanshima

Steam CS 2 Kasaları hangi sitelerde satılır?

CS 2de silah kasası çıkardım bunu diğer sitelerde satmak istiyorum ama pek bir bilgim yok. Amacım kendi kartıma parayı atabilmek almak isteyen var ise steamden takas ile de para karşılığında verebilirim. Bilgilendirirseniz sevinirim
Top Bottom