Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Apple Teknik Servisi ile Yaşadığım Sorun (Yardım Lazım)

Sizin de söylediğiniz gibi hepsi aynı tamir merkezine yönlendiriyor ama burada önemli bir fark var. O da Apple Store daki çalışanların yaklaşımı. Zorlu centera 2 defa iphone götürdüm. Biri iphone 6s plus dı. Hoparlöründen ses az ve cızırtılı geliyordu. 15 dakika içinde değişim verdiler. Diğeri...
  2. E

Skoda Kamiq 1.5 TSI Premium alınır mı?

Aynı araç bizde var. Bagaj önemliysevve büyük bir aileniz varsa önermem. Arka alan dar ve küçük. Bagajda o şekilde. İç mekan kalitesi zayıf. Multimedya ekranı rezalet. Bununla birlikte klima ayarlarının çoğu o orta ekranda. Onun dışında performans ve yakıt iyi. İkinci el piyasası yavaş. Bu...
  3. E

Yardım 5080 r7 9800x3d Sistem önerisi

Geçtiğimiz günlerde palit gamerock 5080 aldım amazon üzerinden 6 taksit 62k ya denk geldi. Aynı ürün şuan idefix üzerinden aynı satıcıda 60k satılıyor ancak 3 taksit. Forumda konu da açmıştım top seviye bir kart olduğunu belirtti arkadaşlar. Henüz kurmadım ama testleri iyi gözüküyor...
  4. E

Çözüldü✓ Hangi RTX5080 alınmalı?

İyi dilekleriniz için çok sağolun daha iyileri sizin olsun inşaallah ✋🏻
  5. E

Siparişi verdim teşekkür ediyorum hepinize :)
  6. E

Teşekkür ederim cevaplar için
  7. E

Selamlar, 60-65k civarına 6 taksit olarak alınabilecek aşağıdaki hangi RTX5080 daha mantıklı ? [H3 id='Palit+Nvidia+GeForce+RTX5080+GAMEROCK+16GB+256Bit+GDDR7+Ekran+Kart+NE75080019T2-GB2030G']Palit Nvidia GeForce RTX5080 GAMEROCK 16GB 256Bit GDDR7 Ekran Kartı NE75080019T2-GB2030G[/H3] [H3...
  8. E

Hawk Gaming Chair Fab v2 Kumaş Oyuncu Koltuğu 6.999,00TL

Alınır ben aşağı yukarı 2 senedir kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım kurulumu kolay.
  9. E

Pttavm güvenli mi kulaklık alacağım

Bende hiç sorun yaşamadım. Birinde satıcı iptal etti aldığım ürünün %10u hediye çeki verdi alt limitsiz. Gayette iyi kullandım :)
  10. E

AMD Ryzen 7 9800x3D MSI RTX 5090 Gaming TRIO İçin onay ve tavsiye

On numara 5 yıldız incehesaptaki fiyatı da görüp sipariş verilebilir. Bu paralara pc toplayan arkadaşlara uygun fiyatlı parçalar önermeye gerek yok bence. Parayı veren düdüğü çalar :)
  11. E

Öneri 750.000 TL araba önerisi

Vw polo
  12. E

Öneri 10.000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

Bu ürünleri genelde insanlar alıp biraz kullanıp sıkılıp temiz bir şekilde satıyorlar.2.el temiz Logitech g29 al. Hem daha uyguna alırsın hem de sıkılırsan ya da daha üst bir şeye geçmek istersen kolayca elden çıkarırsın piyasası hızlı.
  13. E

Sony WH-1000XM6 Tavsiye?

Selamlar Sony WH-1000XM6 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yeni çıkmış nasıldır? Kullanan var mıdır? Benim için önemli olan anc ve mikrofon kalitesi. Benzer fiyata daha iyi önerilere açığım.
  14. E

Yardım 9800x3d için sıvı soğutucu önerir misiniz ?

Arctic kullanıyorum memnunum oyunda 65-70 arası değişiyor. Ek olarak çok sessiz çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Kasa uygunsa 420mm daha iyi olacaktır.
  15. E

YKS Hazırlık Kitapları

Selamlar, Kardeşimin üniversite sınavına hazırlık için kullandığı kaynakları ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek istiyoruz. İlgilenenler mesaj atabilir. Not: Bazı kaynaklar çözülmüştür.
  16. E

Öneri 1.6M Bütçeyle SUV Tavsiyesi – Tiggo 7 Pro vs MG HS (Ankara Kullanımı için)

Benim araç şuan 70k kmde başlangıçtan beri 6.4l gösteriyor. Ama araç İstanbulda yoğun trafikte kullanılıyor ve uzunyolda da süratli kullanıyorum. Açıkçası yakıttan memnunum. Satmayı denemedim ama kısa sürede satarım dersen tucsonun piyasası daha hızlı.
  17. E

Öneri 1.6M Bütçeyle SUV Tavsiyesi – Tiggo 7 Pro vs MG HS (Ankara Kullanımı için)

Kore japon grubu öneririm. Kia,hyundai toyota sorunsuz binersin. Çinliler kendini ispatlayamadı henüz. Almanlar yaş/km aldıkça sıkıntı artar ve parçaları pahalıdır. Tucson,sportage veya corolla cross olabilir. Not: 2020 model sportage kullanıyorum. Bayiden aldık sadece bakımlara gittik 5 senedir.
  18. E

Çözüldü✓ Incehesap oyuncu koltukları alınır mı ?

Uzun zamandır hawk kullanıyorum memnunum.
  19. E

9800x3d için sıvı soğutma önerebilir misiniz?

Bende arctic iii 360 kullanıyorum aynı işlemciyle oldukça memnunum gayet sessiz ve serin
  20. E

Öneri X870 Gaming Plus Wifi Alınır mı ?

MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8400MHZ Bunu kullanıyorum memnunum bir kaç saniye geç açılma dışında bir problem yok.
Geri