Arama sonuçları: *

1. Private

3 Monitör Arasında Kaldım

Merhabalar, 1. https://www.gaming.gen.tr/urun/158311/benq-24-5-ex2510s-165-hz-1-ms-hdmi-dp-freesync-premium-trevolo-hdr10-fhd-gaming-monitor/ 2. https://www.gaming.gen.tr/urun/189047/dell-27-g2722hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/ 3...
  2. Private

2 Monitör Arasında Kararsız Kaldım.

Merhabalar, bir süredir monitör arayışı içerisindeyim. Eleye eleye 2 monitör arasında kaldım. monitör AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA monitör Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR...
  3. Private

Yardım Valorant bir bağlantı hatasıyla karşılaştı: Hata Kodu:VAN 6

Açtığım destek talebine cevap geldi. Söylenen şeyleri yaptım ama düzelmiyor. VPN ile girmek için bir deneme yaptım. İlk denememde oyuna girebildim. Fakat VPN kapa/aç yaptım ve tekrar denedim Van 6 hatası devam ediyor. Son ihtimal bilgisayarıma format atmayı planlıyorum.
  4. Private

Valla şu anda bir çözümü yok gibi görünüyor. Bende destek talebi oluşturdum. Bir kaç bilgi istediler gönderdim ve bekliyorum.
  5. Private

Bahsedilen hata ban hatası değildir. Riot hata kodlarında bu şekilde bir kod bile yok. Ban hata kodu 61'dir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Son gelen güncellemeden sonra aynı hata bende de var. Bana göre genel bir sorun. Reddit'de bile bu hata ile karşılaşan kullanıcılar mevcut.
  6. Private

gtx 1660 super mi rtx 2060 mı

Bütçeni aşıyor ise zorlamanın anlamı yok. 1660 Super de iyi bir kart. 1660 ti kullanıyorum. Hiç bir oyunda beni üzmedi. Super serisinin de üzeceğini sanmıyorum.
  7. Private

Ryzen 5 1600 (12NM) AF 4.4GHz - Hava Soğutma İle Hız Aşırtmayı Başardım!

14 nm işlemci için bir hız aşırtma yapabilir misiniz. İşlemcim 14 nm versiyonu. Değiştirmek istemiyorum. Stok hızdan kullanıyorum biraz aşırtma iyi olacaktır diye düşünüyorum. @Abdullah Hacıgül
Top Bottom