Arama sonuçları: *

1. ÖrdekAbiv2

🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

ya ben aşırı üzüldüm forza 3 den beri oynayan biri olarak keşke dün alsaydım ben çıkana kadar aynı fiyatta kalır diye düşündüm
  2. ÖrdekAbiv2

🔥İndirim Xiaomi TV A 55 2026 - 55" 140 4K Google Smart 120Hz TV 18.999

tv S Pro miniled 75* kullanıyorum xiaomi çok şaşırttı fenasal görüntü var ama alt mdoellerde görüntü kalitesi pek iyi degil diye biliyorum
  3. ÖrdekAbiv2

Max 30k Bütçe İle Üniversite İçin Laptop Önerisi

selamlar arkadaşlar ablam üniversite okuyor ipad kullanıyordu ama laptoba ihtiyacı var ben masaüstü bilgisayarlarla ilgiliyim laptoplar pek dikkatimi çekmiyor max 30k bütçe ile macbook olmasın ofis kullanımları için şarjı iyi giden 4 yıl performansı yeterli olabilecek bi laptop önerebilir misiniz?
  4. ÖrdekAbiv2

Eve Dikey Süpürge önerir misiniz??

hocam robot süpürgemiz var aslında ama sorunları var onlar için parça bekliyorum ama her ne kadar iyi temizlesede dikey süpürge şart hocam bazen anlık bişi dökülüyor odamı temizlemek fln istiyorum o yüzden şart
  5. ÖrdekAbiv2

Eve Dikey Süpürge önerir misiniz??

selamlar dikey süpürgeye ihiyacımız var süpürgemiz yok :D maksimum bütçemiz 25k gibi bişi indirimlerden süpürge yakalamaya çalışıyordum dyson v15 düşündüm 28k fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum ondan çok daha ucuza aynı görevi yapabilen süpürgeler var diye düşünüyorum özellikle aradıgımız bişey...
  6. ÖrdekAbiv2

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16 GB Pulse - 16.999TL (Peşin Fiyatına 10 Taksit)

nitro plusı yazın 21k ya aldım :D üzücü durum ama yapacak bişi yok arkadaşlar faydalansın
  7. ÖrdekAbiv2

Yardım İphone 13 de 16 pro ya geçiş

iphone 13 den s25 ultraya geçtim apple watch satıp samsung galaxy watch aldım şuan aşırı memnunum çok ciddi fark etti hayatım değişti android zaten eskiden kullanıyordum alıskındım tek begenmedigim yani kameranın video performansı oldu 16 proya bence geçilebilir fark olur ama düz 17 almanızı...
  8. ÖrdekAbiv2

Lexar ARES 2nd Gen Amd Expo Destekliyormu?

https://www.incehesap.com/lexar-ares-2nd-gen-rgb-32gb-2x16gb-7600mhz-cl36-ddr5-gaming-ram-fiyati-83750/ arkadaşlar bu rami almayı düşündüm de gaming gecesinde asrock x870 riptide wifi anakartım var amd expo destekliyormu ram?
  9. ÖrdekAbiv2

Vozol aroma önerilerim

yıllardır watermelon strawberry içiyom hiç değişiklik yapmadım bi ara değişiceğim hep doğubank gibi yerlerden alıyorum
  10. ÖrdekAbiv2

PS5 Slim Satıp pcye geçmek mantıklı olur mu?

allaha şükürler olsun 2 sinede sahibim ama pc her türlü konsoldan önde ama ps5 aşırı rahat
  11. ÖrdekAbiv2

Hadi herkes Setup'ını paylaşsın.

genel setup böyle sistem değişicek bitek.
  12. ÖrdekAbiv2

Kız arkadaşa hediye olarak ne alınmalı?

aynen öyle dicek bişey yok 3 yıllık ilişkimdi bitme sebebi benim yaptığım bi hata yüzünden oldu yapacak bişi yok
  13. ÖrdekAbiv2

Kız arkadaşa hediye olarak ne alınmalı?

çok mantıklı bi tercih bu arada ben benimkine hediye aldım ertesi gün ayrıldık.
  14. ÖrdekAbiv2

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

<3 rica ederim kralsın güzel konu :peepokalp:
  15. ÖrdekAbiv2

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Anladım o senin bakış açın 10 yıldır dinliyorum tartışmaya gerek yok saygı duyarım.
  16. ÖrdekAbiv2

Hayatta Kalma Film/Dizi Öneri

The Platform İzlemeni Öneririm. HUSH Öneririm.
  17. ÖrdekAbiv2

İPHONE telefon önerisi 2.el

13 pro mantıklı bütçe arttırılıp 14 pro öneririm pro serisi telefonlar 2. elde fiyatları iyi oluyor genellikle
  18. ÖrdekAbiv2

Istanbul sancaktepe arkadaş

dualtron thunder 3
  19. ÖrdekAbiv2

Istanbul sancaktepe arkadaş

bende doğa parkına yakınım hocam ne cihaz var sizde
Geri