Arama sonuçları: *

1. S

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Hocam vallaha çok iyi olur ama alırım onları kısa bir süre içerisinde onu alana kadar idare etmek için optimizasyon yapalım, optimizasyon yaparsak ne olur peki hocam ne seviyede düzelir bu sorun
  2. S

Hocam bu sanal bellek olayını kapatsam falan düzelmez mi bu sorun, kesinlikle ram arttırmam mı gerekiyor yani
  3. S

Tabikii hocam anakart modelim Msi A520M-A Pro. Hocam ram almadan düzeltemez miyiz bu sorunu şuanda 8x2 xpg gammix d35 3600 mhz ram var, tek çözüm 16x2 ram almak mı yani hocam alternatif yok mu 1737154557 Maşallah bu arada hocam çok bilgilisiniz gerçekten 😇
  4. S

Selamlar, Valla hocam haklısınız hiç tecrübem ve bilgim yokken aldım eşeklik edip doğru düzgün sorup soruşturmadım kimseye, hangi oyunu yüklersem yükleyeyim drop takılma oluyor gaminggentr den aldım bu sistemi, bu şikayet ile geri gönderdim 2 defa servise gitti hiçbir parçada sorun bulamadılar...
  5. S

Uygulma silerken hata alıyorum

Hocam direkt klasörü silmeyi deneyin veya iobit uninstaller indirip deneyin bir bakalım.
  6. S

Mavi Ekran Windows 10 mavi ekran

Hocam https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/system-thread-exception-not-handled-mavi-ekran/1d56064b-ada2-4330-8e93-69df35d8b1b1 şuraya bir bakın bakalım bu hatanın çözümleri yazıyor
  7. S

Hocam oyunlarda drop takılma vesaire oluyor mu?
  8. S

Fortnite Çok Kasıyor

Hocam o zaman fortine ile alakalı ya da amd de ki genel bir sorun bu. FPSyi 100 e falan sınırlamayı deneyin belki bir nebze azalır.
  9. S

Hocam usb ile temiz bir format atın bakalım devam edecek mi
  10. S

Fortnite Çok Kasıyor

Hocam diğer oyunlarda da ani takılmalar vs oluyor mu misal dying light 1-2 veya herhangi bir oyunda
  11. S

Yardım 8000 TL monitör önerisi

Rica ederim hocam
  12. S

Yardım 8000 TL monitör önerisi

Hocam marka model olarak güvenilir eğer ölü pixel çıkarsa iade edersiniz ve ayrıca idefixten almak yerine 50 tl fazla verip n11 veya 350 tl fazla verip hepsiburada dan almayı tercih ederdim şahsen ben. Çünkü onların iade sistemi vesaire daha güvenilir hızlı olduğunu düşünüyorum
  13. S

Hocam neredesiniz
  14. S

Yok hocam m2ssd üzerine kurulu oyunlar.
  15. S

Tp-link bluetooth ub500 adaptör sürücü hatası sorunu

Hocam bilgisayar ürünü okuyor mu yani bir cihaz kulaklık vs bağlayabiliyor musunuz yoksa hiçbir şekilde okumuyor mu bilgisayar bu ürünü
  16. S

Kafa Dağıtmalık Hikayeli Oyun Önerisi Olan Var Mı?

Bence hemen başlayın hocam the walking dead serisine, şuana kadar oynayıp beğendiğim en iyi hikayeli oyun serisi odur.
  17. S

9. sınıfta 72 ortlama normal mi

Fena değil hocam çok iyi de değil kötü de değil, sınıfı geçiyorsanız bir problem olmaz zaten lisede, birde sorumluluk bırakmamaya çalışın ilerde problem oluyor baraj derslerinize vesaire dikkat edin yani.
  18. S

Kafa Dağıtmalık Hikayeli Oyun Önerisi Olan Var Mı?

The walking dead serisini oynadınız mı hocam?
  19. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 ısınma sorunu

Evet hocam arkadaş doğru söylüyor olabilir jelatini bir kontrol edin sökmemiş olabilirsiniz.
  20. S

Tp-link bluetooth ub500 adaptör sürücü hatası sorunu

Hocam iobit uninstaller ile ub500 driverını temiz bir şekilde silin tekrar yükleyin bakalım düzelecek mi. Birde farklı bir usb yuvasına takın ub500 ü.
Top Bottom