Arama sonuçları: *

• Users: Rogas
  • Order by date
  1. Rogas

3229 TL Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu

Şunun beyazı olucak saniye düşünmem de
  2. Rogas

SAMSUNG THE FRAME 65inç 4K QLED

Başlıktaki tv 50 bin TL'ye alınır mı? Samsung ve LG Almam gerekiyor düğün arefesindeyiz 😂 https://www.hepsiburada.com/samsung-55ls03d-55-139-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-pm-HBC00006C4RUG
  3. Rogas

F/P Gamepad Önerisi.

Bilgisayarımda kullaniyorum ölü bölge oranı 0.2 diyebilirim temudan kuponlarla ve kredi iadesiyle almıştım herhangi bir kopma yaşanmadı sadece mekanik değil x20 si efsane o sebeple. Onu kaçırınca bu idare ediyor. 1733607410 Alınır
  4. Rogas

🔥İndirim Lian Li O11 Dynamic Evo RGB 5.499 TL

Peşin alacaklar için bedava bir ürün
  5. Rogas

Evlilik arifesindeyim Tv Alacagim

O led qled farkını anlatabilecek var mı
  6. Rogas

sağolasın hocam
  7. Rogas

Hocam oled ler hayal oldu artık
  8. Rogas

Nelere dikkat etmem gerekiyor bütçe belirlemedim ama 50 bin tlyi geçmesin onerilerinizi bekliyorum
  9. Rogas

Pc topladim ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum

YouTube den izleyerek başla bilmediğin yerleri fotoğraflı olarak buraya at burdakilerle toplanır hocam
  10. Rogas

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

7-8 Aula kac aldığını bile hatırlamıyorum gelecekler var 1 Apex 2 x15 1 tane masaüstü saat 1733162239 1 tane güvenlik kamerası 😂😂
  11. Rogas

Temu alışverişim gümrüğe takılırmı

30euro gecmedigin surece game pad mouse klavye takılmaz aldığın ürün 1050 tl ti geçmesin üstüne eklenen vergi önemli değil 1600 1700 olmuş fark etmez 1733152503 Ayrıca arkadaşın dediği gibi Temu takılacak ürünü aldırtmıyor
  12. Rogas

THH lehime karar verdi. (Düzenleme: Kazandım ama satıcı kabul etmeden ürünü geri yolladı)

aynı ürünü mu yolladılar değişim mi yapmışlar
  13. Rogas

Temudan Teknolojik ürün neler alınabilir

X15 gamepad aldım bende
  14. Rogas

Çözüldü✓ Garantiden geri dönen ürünün yenisini stok yok diyerek tedarik etmiyorlar.

Aynısını Stanley termosta yaşadım kalitesiz paketlemeyle göndermişler hasarlıydı farklı rengiyle bile değişim yapmadılar ister aldığım fiyattan isterseniz de %20 kısmı iade yapalım dediler aynı renginde stok olmadığı için Amazon’da şaşırdı artık
  15. Rogas

Arkadaşlar maaşım hangisi yardım edin

22.734 tl senin maaşın devlet vergi istisnası yapmış eline geçecek tutar 25 k 1733079203 Bir dk ben kendi bordron sandım sen netten bakmışsın burdan nasıl bilinecek kesintiler hocam özel sektör farklı olur
  16. Rogas

Aula F75 2.4 GHZ çalışmıyor

6 aulanın kutusunu açıp test ettim en ufak sorun çıkmadı 2 sini aktif kullanıyorum 1 I kardeşimde sanki parası cebimize giriyormuş gibi tavır yapıyorsunuz düşük bütçe kablosuz klavye isterseniz yine öneririm alırsın almazsın kimsenin umrunda olmaz kapalı 3 tane sattım en ufak dönüş olmadı...
  17. Rogas

Tıp Üzerine İçerik Üreticiliğine Başlamayı Düşünüyorum

Hasta gizliliği ihlali sağlık bakanlığı buna izin vermiyor nasıl yapacaksın
  18. Rogas

Mesh kasa ve psu önerisi

Araştırarak 1000w sini almıştım öneririm
  19. Rogas

Öneri Temu Ürün Önerisi Yaparmısınız

Teşekkür ederim hocam
Top Bottom