Arama sonuçları: *

1. E

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

adam 1000 kez ram istemeyin dedi hâlâ ısrarla ram yazıyorsunuz
  2. E

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

yanıtlara baktım da kafam karıştı. sheinden aldığımız fifine a2 için gerekli ekipmanların linki paylaşıldı mı
  3. E

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

ben yanlış bir şey mi yapiyorum fiyat en düşük bu kadar oluyor
  4. E

Yardım Sennheiser ie 200 aldım onu telefonda kullanmak kaliteli için dac amfi lazım

Onu kaçırdım ondan sonraki en ucuz fiyat d&r'da 8000'di onu aldim 1760288539 Hayırlı olsun, tws4 o fiyata alınabilecek en iyi tws açık ara 1760288725 Attıkları Bütçemi aşıyorlar hocam 2500 üstüne çıkmayı düşünmüyorum
  5. E

Yardım PSU'dan cızırtı sesi geliyor

Psu'dan kasa ve güç tusu kapalı olmasına ragmen cızırtı sesi geliyor. Güç tuşu açıldığında araba marşı gibi ses geliyor. Ne yaparsam düzelir? Çözümü yoksa lütfen psu önerin
  6. E

Çipli Nintendo Switch Oled İkinci el piyasası

İkinci el çipli nintendo swith oled almayı planlıyorum. Oynamak istediğim oyunlari oynayıp satmak istiyorum piyasası hakkında bilgisi olan var mi
  7. E

🔥İndirim Lenovo IdeaPad Slim 3 18.999 tl

fm26 kaldirir mi
  8. E

🔥İndirim Samsung M7 2025 32 İnç 4K Tizen Monitör 8.199 TL

ben de var samsung eğitim indirimlerinden 6500e almıştım çok memnunum
  9. E

Yardım Telefonla 700 mbps hız alıyorum ama pc'de hızım 200

Selamlar bugün Telekomun 1000 mbps tarifesine geçtim. Telefonda 700 alırken, pcde 200-250 alıyorum. Pc'de 5 ghz wifi adaptörü var ama iyi olduğunu zannetmiyorum, mümkün olan en yüksek hızı kablosuz şekilde nasıl alabilirim (ev çok büyük değil salonla oda arasinda 10 7-8 metre ve 1 duvar var)
  10. E

🔥İndirim Elvan 1 KG Hindistan Cevizli Boncuklu Çikolata 123 TL

midenizi çer çöple doldurmayın
  11. E

Yardım Shein indirimlerinden alabileceğim en iyi kulaklik hangisi

kanka aratınca farklı şeyler çıkıyor link atar mısın
  12. E

Yardım Shein indirimlerinden alabileceğim en iyi kulaklik hangisi

Shein indirimlerinden kulaklık almak istiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Shein'den bağımsız ses kalitesi yüksek kulak içi kulaklık öneriniz varsa onu da dinlemek isterim
  13. E

❌İndirim Bitti! Razer Kishi V2 Gaming Controller - Android 1.999 TL

11 inch ipadim buna olmaz heralde
  14. E

Ecovacs Deebot N10 5986 Tl

ben paylaşmıştım cidden bedava 1753863422 belirli seviye eşikleri atlayabiliyor
  15. E

🔥İndirim 2000 TL'YE KADAR ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ

ajete yonlendiriyor
  16. E

🔥İndirim 2000 TL'YE KADAR ÜCRETSİZ UÇAK BİLETİ

ajet sayıyor mu
Geri