Arama sonuçları: *

1. L

3050Ti laptop ekran kartım tam Mhz değerinde çalışmıyor

Dün mail yolladım pazarteside arayarak konuşacağım. Teşekkürler yardımınız için.
  2. L

Bunu dediğinizi de denedim fakat sonuç hala değişmedi harici bir monitör kullanıyorum bununla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba diye düşündüm ama sanırım sorun bunula da ilgili değil. Bir kaç kere frekansını arttırdı sonra geri düştüp sabit kalmaya devam ediyor
  3. L

ettim ekran kartım kullanılıyor olarak gözüküyor ve %100 de çalışıyor msı afterburner ile de takip ediyorum fakat değişmiyor
  4. L

Yeni yeniledim termal macununu ve içine toz temizliği yaptım 60 derece üstüne çıkmıyor şuan 1731749851 Bu şekilde ayarlı zaten sorunum kimi zaman kısıp kimi zaman açması değil sürekli olarak kısık kaldığı için sorun yaşıyorum zaten
  5. L

2yıl önce aldığım asus tuf dash f15 517ze modelli laptobum son zamanlarda ekran kartını düşük mhz lerde kullanıyor asus armory create uygulamasında base clock 735 mhz olarak gözüküyor fakat oyunlarda olsun başka uygulamarda olsun 310 mhz üzerine çıkmıyor bu da düşük fps almama ve performans...
Geri