Arama sonuçları: *

1. M

5000-6000 TL arası ofis için laptop önerisi

Ofiste randevu tutulacak hızlı 5000-6000 tl arası ekran minimum 15. olacak Laptop önerisi
  2. M

450tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

450tl kablosuz kulaklık (KULAK İÇİ) önerisi şarjı uzun gidicek iyi bass lı
  3. M

XPG Summoner klavye yazılım nereden indirebilirim ?

hocam bunlardan hangisine basıcam ? 1643815595
  4. M

5. M

Kablosuz kulaklık önerisi

800tl civarı dışarıda müzik dinlemek görüşme yapmak için kullanacağım kulaklık önerir misiniz
  6. M

7500 civarı telefon önerisi

yeni telefon alacağım ne alsam kararsızım samsung a72 ve iphone 11 i gördüm şuanlık önerileriniz neler ? Hangi işletim sistemi daha iyidir ?
  7. M

HyperX Cloud 2 vs SteelSeries Arctis 5

hocam şuan kullanıyorum da sadece bana mı bassları çok kötü geliyor arkadaşın attığı ayarlarıda yatım 1623077539 hocam birde bende mikrofon da ışık yanmıyor sizde yanıyor mu ?
  8. M

şuan bende arctic 5 var oyun için en iyi ayar bu mudur ?
  9. M

hocam yazılımındaki ayarlarınızı atar mısınız
  10. M

ses kalitesi rahatlık hangisi daha iyidir fps oyun için ?
  11. M

İtopya kulaklık iade

hocam zaten alalı 2 gün oldu kualklığın jelatini bile duruyor 1 kere kafama denedim o kadar zaten iade de değil değişim olucak başka kulaklıkta umarım yaparlar.
  12. M

İtopya kulaklık iade

2 gün oldu alalı değişicem yaptırıcam ?
  13. M

İtopya kulaklık iade

yok değişim yapıcam korona dönemi falan için yapmıyor olabilirler mi ?
  14. M

İtopya kulaklık iade

2 gün önce kulaklık aldım 1 kere kullandım o kadar jelatini bile duruyor gitsem itopyaya elden, başka kulaklık ile değişim istesem ederler mi ?
  15. M

Steelseries arctic 5 vs Hyperx cloud 2

peki müzik olarak hangisi ?
  16. M

şuan a5 var elimde itopyadan aldım çoğu kişi cloud 2 diyor iade edip cloud 2 ye mi geçsem diye düşünüyorum
  17. M

Arkadaşlar hangi kulaklık daha iyidir steelseries 2019 model olan, hangisini almalıyım ses, 7,1, rahatlık, kalite olarak ?
  18. M

Steelseries Arctics 5 Yazılım Yardım

Şuan yazılımını indirdim en iyi ayarlar nedir resimle yardımcı olabilecek cihazı kullanan birisi var mı ?
  19. M

hyperx cloud 2 cızırtı yardım

Hyperx cloud 2 var şuan dün bir sorun yoktu bugün bilgisayarı falan temizledim sonra youtubeden video izlerken discord dan birisi konuşunca cızırtı geliyor bir ses boğukluğu var sanki kulaklıktan girişleri kontrol ettim yerini de değiştirdim fakat geçmiyor sebebi nedir iade mi etmeliyim ?
  20. M

Eski Kasadan Kalma 9 CM Fanı Yeni Kasama Takmalı mıyım?

Erkan kartının orada 1 tane fan var eski kasadan kalma 9cm 1800rpm sanırım işe yarar mı kalsa yoksa boş ses çıkaraım mı?
Geri