Arama sonuçları: *

1. S

AMD Yazılımı İşlemciyi Görmüyor: Çözüm Önerileri

Ddu ile sildim fakat kurulum esnasında %91 de donuyor Pc tamamen mouse hareket ediyor ekranda ama ekranda hiç bir pencere hareket etmiyor Power dan kapatıp tekrar açıyorum pc yi Güvenli moda alıp deneyeyim dedim Güvenli moda girince Pc baştan açılıyor Ve Anakart marka ekranında kalıyor...
  2. S

Bios güncel zaten Şuanda ddu ile driver sildim tekrar yüklüyorum 1736330795 Software programını kurarken Sadece ekran kartını gösterdi işlemciyi göstermedi gene bi program kurulsun tamamen gene bi bakayım
  3. S

Merhabalar Yaklaşık 2 ay önce bir sistem topladım fakat bunu şimdi fark ettim Amd'nin programı olan Amd Software Andrenaline Editon (Doğru yazdımmı bilmiyorum) Kullandığım olan rx 7600xt ekran kartını gösterirken kullanmış olduğum ryzen5 7600x işlemcisini göstermiyor bu sorunu nasıl...
  4. S

Yardım RX 7600 XT PCI GİRİŞİ ÜSTÜNDE BEYAZ IŞIK [ACİL]

Sorun çözüldü sanırım çözüldümü çözülmedimi onu da bilmiyorum bir kesim Ekran kartı pcı girişinde beyaz ışık yanması iyi bir şey normal bir şey diyor bir kesim normal değil diyor Bir kaç forum sitesinden baktığım kadarı ile Her neyse Ekran kartını söktüm temizledim güzelce montajladım ilk...
  5. S

Yük altında herhangi bir kapanma veya ona benzer bir sorun olmadı performans açısından da bir fark göremedim
  6. S

FC 23 De deniyorum o zaman
  7. S

Merhabalar arkadaşlar Yaklaşık 2 aydır 7600 xt kullanıyorum az önce bilgisayarı açtığımda Ekran kartı 2 Slotluk pcı kablolarının üstünde Tam slota girdiği yerde beyaz ışık yandığını gördüm yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kartı yanlış hatırlamıyorsam Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim Bu ışığı...
  8. S

Çözüldü✓ 7500F PHANTOM SPİRİT İLE 95 DERECEYE ÇIKIYOR

Sorununuz çözüldüyse ne güzel
  9. S

Hayırlı uğurlu olsun o zaman iyi kullanımlar
  10. S

Voltaj ayarlarını bios üstünden ayarlarsın veya Amd'nin bir programı vardı Chipset ile alakalı ordan da ayarlayabilirsin 1734976929 Birde kesinlikle Yanlış anlamanızı istemem ama termal macun sürerken ortaya nohut kadar damlatmanız bu tarz işlemciler için daha iyi olur fazla sürülmesi durumunda...
  11. S

Büyük ihtimalle çünki Tf7'nin / Siz gene de bi tekrar kurulum yapın isterseniz soğutmanın Isı iletkenliği katsayısı: 12.8 W/m·K bu istatistiğe göre o dereceleri vermesi çok zor
  12. S

Soğutucunun doğru kurulum yapıldığına eminmiyiz ekstra kullandığınız termal macun nedir 1734976564 Birde 7500f gibi bir işlemci için boşta 50-60 derece arası geçmesi biraz değişik 7600x ile 40-50 derece arası boşta işlem görüyorum
  13. S

Hocam yanlış anlamayın ama Termal macun sürdünüz mü veya Cpu fan bağlantısını yaptınız mı yoksa sadece R23 testini açtığınız zamanmı 95 derecelere çıkıyor
  14. S

Video izlerken Cpu sıcaklığının birden yükselmesi

Merhabalar arkadaşlar Bu gün bir şey fark ettim youtube'a girerken Video açmadan bilgisayar sıcaklıklarım ortalama 40-45 derece arasında gidip gelirken bir video açtığımda video başladığında Bu sıcaklık değerleri birden 40-45 dereceden 70-75 derecelere kadar 1-2 Saniye içerisinde yükseliyor Fakat...
  15. S

Gigabyte Rx 7600XT Radeon Software ayarları nasıl olmalı ACİL

Tam olarak nerden yapıyorsun Gigabyte anakart kullanıyorum
  16. S

Gigabyte Rx 7600XT Radeon Software ayarları nasıl olmalı ACİL

Merhabalar Gigabyte Marka Rx 7600xt 16 gb Modelini kullanıyorum Öncelikle şunu belirteyim Fps ile çok işim yok istediğim fps değerlerini fazlası ile alıyorum biraz daha görüntü kalitesi için hangi ayarları açmalıyım veya değiştirmeliyim Vericeğiniz tavsiyeler benim için çok önemli yardımcı...
  17. S

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Merhaba Bana mesaj atabilirmisiniz bir şey sormam gerek size
  18. S

Ryzen5 7600x Sıcaklık yükselip düşmesi

Sadece metin2 için geçerli değil diğer oyunlardada oluyor Valorant pubg Cs2 gibi
  19. S

Ryzen5 7600x Sıcaklık yükselip düşmesi

Ryzen5 5600g de aynı yaptıklarımda 60-65 derece arasıydı şuan Gene aynı şeylerde 73-75 derece arası
Geri