Arama sonuçları: *

• Users: YunFa
  • Order by date
  1. Y

PC hocası gg11 sistem arızası

Elime dün ulaştı hocam garantiden psu değiştirilmiş
  2. Y

Evet hocam test edilmişti windows yüklü geldi. Bağlantılarda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kullandığım sürede ısınma veya farklı bir problemle karşılaşmadım. Servise gitti ürün attık problemi öğreneceğiz.
  3. Y

Destekle görüştüm. Neyden kaynaklanabileceğini dair yorum yapmadılar ürünü yollamamı istediler. ben de teknik servise kargoladım. Benim haricimde böyle bir problem yaşayan duymadım ama gene de alacak arkadaşlar karar sizin
  4. Y

Yarın teknik destekle görüşüp bilgi veririm hoca. Aynı zamanda aldıktan sonra gördüm yorumlarda bende olmadı ama ekran kartında coil sesi alanlar olmuş. ekran kartı çıkartıp kontrol ettim bir değişiklik olmadı. 700w psu
  5. Y

Hafta sonu olduğu için bilgi alamadım yarın büyük ihtimal tekrar görüşüp servise göndereceğim. Öncesinde gözümden kaçan bir şey olabilir mi diye yazmak istedim
  6. Y

Oyun oynarken bir anda kapandı. Herhangi bir ışık yanmıyor. İlk kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda anlık soğutucunun ledi yanıp sönüyordu. Şuan herhangi bir tepki yok. Ekran kartı ve soğutucuyu söktüm bios pilini çıkarıp taktım. Evin prizlerinde problem yok onu da denedim. Herhangi bir...
  7. Y

Merhaba GG11 modelini gaming gen üzerinden aldım hemen elime ulaştı 1 günlük kullanımdan sonra pc kapandı bir daha açılmıyor. Sizce neyden kaynaklı olabilir ?
Geri