Arama sonuçları: *

1. A

LAPTOP ANAKART TOKSİTLENME

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıldır asus tuf gaming a15 laptopa sahibim son yıllarda laptop cok ısınmaya başladı bende laptobu termal macun bakımı için açtım ve anakarttın tam ramin altındaki devrelerde parmak içi boyutunda bir çevrede yeşillenme oldugunu farkettim pekte anlamadım sebebini hiç...
  2. A

WİTCHER 3 napmalıyım

Witcher 3 ana hikayeyi bitirdim ve cok zevkliydi dlc lerini alıcam steamde indirim var zaten ama witcher 4 cikacak diyorlar bütxemde kısıtli sizce witcher 3 dlc lerini almiyimmi yoksa 4 ü bekliyimmi zaten 4 cikaraa indirim flen verirlerse alabilirim dlc dersenizde hangi dlc aliyim ilk
  3. A

Panasonic televizyon başka modemlere bağlanıp kendi modebime bağlanmiyor

Yok hocam güncelleme almıyor televizyon panasonic uretimi durdurdu televizyonculara sordum marka çekildigse calismaz dediler ama baska internetlere baglaniyor
  4. A

Panasonic televizyon başka modemlere bağlanıp kendi modebime bağlanmiyor

Sa arkadaslar panasonic android televizyonum komşumun modemine ve kendi telefonumun internetine baglanıp youtube ye giriyor ama kendi evin modemine bağlanıp youtubeye girmiyor youtbeye basınca internete bağlayındiyor ve tekrar şifre girmem gerekiyor çözümü varmı acaba
  5. A

Yardım Airpods kapağı sağa sola hareket sesi

Trendyoldan almıştım türkiye garantil, kapak sallandığı için şaka amaçlı demişlerdi ama harblen pismanlik tavsiye etmem ses kalitesinde flende jbl her turlu fark atıyor
  6. A

Sorun değil ama airpodsun fiyatindan uyguna daha kalite ürün alıyorsun bende tanıdıktan gordum hatta seninki orjinal değil gibisinden seyler demişlerdi
  7. A

Asus tuf gaming a15 power güc tuşu sorunu

Olmuyor dostum
  8. A

O kadar para verip kapagin sallanmasi kotu bir durum direk iade ettim onun yerine jbl e gectim daha iyi ses kalitesi ve kutusu
  9. A

İşaretli bence temassızlık var biyerde
  10. A

Merhaba asus tuf gaming a15 laptopumun guç tuşu tek basışta calismiyor en az 10 kere basmam gerek servise gondermekte istemiyorum malum asus servisi ortada bu sorunu yaşayıp çözebilen oldumu
  11. A

Power Tuşu bazen çalışmıyor

Sa sorunu çözdünüzmü acaba bende aynı sorunu yasiyorum servis işçilik korkusundan gonderemiyorum Asus tuf gaming a15
  12. A

Power tuşu çalışmıyor yardım

Dostum asus musteri hizmetlerini ara ama senin yasadigin sehir biraz uzak kaliyor galiba bi 3 gun geç gelir gonderirsen bende gondercem haftaya bu hafta pcyle işlerim var 1732049288 Dostum asus musteri hizmetlerini ara ama senin yasadigin sehir biraz uzak kaliyor galiba bi 3 gun geç gelir...
  13. A

Power tuşu çalışmıyor yardım

sa hocam benimkindede ayni sorun var servisten geldikten sonra sorun çözuldumu çözüldüyse tekrar arıza yaptımı
Geri