Arama sonuçları: *

1. S

9070xt mk1 fps düşüşü drop

Ekran kartı niye nanay olsun 😂 taş gibi kart sadece bu oyunda sıkıntı var oyunun zaten optimizasyon çöp 1757255619 Oyunu klavye ile oynamıyorum ve ne alaka bu
  2. S

9070xt mk1 fps düşüşü drop

Oyun 9070XT'de inanılmaz derecede takılıyor, bazen tek haneli %1'lik düşüşler bile oluyor. Beni deli ediyor.Kenar yumuşatma, ölçekleme, performans modu, VSYN açık ve kapalı, kare oluşturma açık ve kapalı, RT açık ve kapalı gibi mümkün olan her ayarı denedim ama hiçbir şey işe yaramıyor. Oyun...
  3. S

Ps4 pro kırık alınır mı ?

kaç olması lazım 1750448091 hocam oyun yok ama ps5 oyunlara da para vermek istemiyorum
  4. S

güncel oyunlar iner mi veya her oyun var mı ?
  5. S

Arkadaşlar playstion 4 pro almayı düşünüyorum çok fazla ps seven biri değilim fakat pes 21 için alacağım evde zaten canavar pc var :D ama pes 21 için alacağım bir ilan gördüm ps4 pro kırık satıyor alınır mı ? nelere dikkat etmeliyiz ? hiç bilmiyorum yardımcı olursanız kırıkta istediğimiz bütün...
  6. S

Anakart cpu ve dram ışığı yanıyor

Flashbios ile çözdüm
  7. S

Masam çok toz çekiyor

Arkadaşlar kasam yukarıda ve çok tozlanıyor. Her gün silmeme rağmen oyun oynarken bile ağzımda tozlanmış hissediyorum. Kasayı alta koydum, onda da bacağıma sıcak hava üflüyor. Ne yapacağım? Nasıl önlerim bu tozu?
  8. S

Anakart işlemci yuvası pinleri yamuldu

Ücretiyle yapar 1 pin kırık ise de yapıyorlar diye biliyorum anakart hangi marka model
  9. S

Garantiyi denemedim ama yapmazdı direk hızlı çare olarak denedim 1 pinse düzeltilir değiştirmeye gerek yok bence sorunsuz oldu şuan cillop gibi her oyunu oynuyorum sıkıntısız
  10. S

İstanbul'da bir yer buldum soketi değiştirdi 4k verdim
  11. S

🔥İndirim RDR2 575.75₺ (Epic Games)

Türkçe yok oynanmaz
  12. S

Anakart cpu ve dram ışığı yanıyor

Arkadaşlar masaüstünde gezerken AMD driver girdim otomatik hız aşırtma yapmış bunu varsayılan yaptım direk yeniden başlatıyor ekranı geldi, sonra bilgisayar açılmadı statik elektrik falan almayı denedim olmadı. DRAM ve CPU ışığı yanıyor ne yapmam gerek? 9070XT ekran kartı. MSI X870 Gaming Plus...
  13. S

Bios m2 SSD Görmeme sorunu

Hocam ssd sıfır zaten biosta görüyor boot menüde görmüyor arızalı olacağını sanmıyorum
  14. S

usb takılı değil bu sorunu bidaha yaşamıştım 1 hafta önce kesilmişti şimdi açtım aynı hata
  15. S

Arkadaşlar Bazen bilgisayarı açtığımda direk biosa atıyor boot menüde windows boot manager görmüyor ama ssdmi görüyor bios tanıyor ne yapacağım şuan bilgisayarımdan yazıyorum yeniden başlattım bilgisayar açıldı
  16. S

Bilgisayar açıldığında biosa atıyor

hocam setup yok bunu nasıl kuracağım intertte videoda bulamadım 1746025599 hocam win 11 den 10 a geçiş yaptığım için olmasın ya
  17. S

Msi x870 gaming plus wifi
  18. S

Vdm dediğin şey ne hâlâ öyle biosta m2 gözüküyor ama boot menüde gözükmüyor bazen yeniden başlayınca falan oluyor 1746024089 İşlemci ryzen 9 9900x biosta gözüküyor ssd açılıyor yeniden başlatıyorum biosta gözükmesine rağmen boot menüde gözükmüyor
  19. S

Ssd gözükmüyor
  20. S

Dün windows 11 den windows 10a geçiş yaptım temiz kurulum ile bazen kendi kendine biosa giriyor bazen direk açılıyor boot menüye baktığımda bot manager yok
Geri