Arama sonuçları: *

1. berkcans

Asus dual 1060oc 3 gb alinir mi?

Çok oyun oynamayan biri olarak bana yetecektir öyleyse?
  2. berkcans

amdde cok yazilim sorunu yasadigim icin nvidia tercih ettim
  3. berkcans

asus dual 1060oc 3gb 1.5k ya alinir mi? Cok oyun oynayan biri degilim.
  4. berkcans

Yakit alacagim indirim veya kupon kampanyasi var mi?

Merhabalar, arabaya yakit alacagim da kampanya veya kupon veren bir yer var mi?
  5. berkcans

A55 128 mi A56 256 mı? Fiyat farkına değer mi?

İki cihazında kendine göre artı ve eksileri elbette vardır, iyi araştırmak gerek kesinlikle
  6. berkcans

Samsung S21FE ve Buds 2 Kulaklık ne kadar eder?

Tertemiz hiçbir sorunu olmayan, aldığımdan beri kılıf ve ekran koruyucusuyla kullandığım kutu faturasıyla birlikte S21FE 128GB ederi nedir? Ayrıca toplasak 1 ay kullanıp kullanmadığım Samsung Buds 2 kulaklığım da sorunsuz ve temiz kutu faturası ile birlikte kaçtan satabilirim?
  7. berkcans

İnsanlar niye bu kadar nankör ve vefasız?

Tesekkur ediyorum hocam oyun oynamiyorum 😂 1755545741 Maalesef insani buna zorluyorlar...
  8. berkcans

Gerçekten sizin kadar bilinçli arkadaşları bir arada görünce yalnız kalmadığımı hissettim :)
  9. berkcans

Yalnızlık iyi değil derler ama dışarıya bakınca yalnız kalma düşüncesi daha mantıklı geliyor maalesef
  10. berkcans

Gerçekten nedir bunun sebebi çok merak ediyorum. Sonra "iyi insan kalmadı" diye ağlanmaya başlıyor böyle insanlar
  11. berkcans

Vefa da olmadığı için hocam. Misal yakın bir akrabanız veya dostunuz sizden yardım istediği zaman koşa koşa gidiyorsunuz ancak tam tersi sizin yardıma ihtiyacınız olduğunda size yardım eden yok. Buna ne denir 😪
  12. berkcans

Onca iyilik yapıyorsun, iyi ve kötü gününde yanında olduğun insanlar senin ihtiyacın olduğunda niye yanında olmuyorlar? İyi değil de kötü mü davranmak gerekiyor artık? İnsanların çoğu nankör ve vefasız...
  13. berkcans

20000 TL'ye telefon önerisi?

a56 ve honor 400 modellerine goz atmakta fayda var
  14. berkcans

10-15k arası telefon

S21FE güzel ancak güncel olsun dersen A36 ya bakılabilir. Telefon alacağım zaman çok araştırdım ve dikkatimi çeken bir husus oldu. Yakın zamanda bir dostuma A56 almıştık. Kamerayı açtığınızda o an çekeceğiniz görüntünün önizlemesi ile fotoğrafı çektikten sonraki fotoğraf çok farklı. Yani...
  15. berkcans

İkinci El Piyasası Vol Bilmem Kaç

sistem nedir?
  16. berkcans

İkinci El Piyasası Vol Bilmem Kaç

Selamlar arkadaşlar,bugün de ikinci el Osmo Mobile 7 arayışına girdim. Ancak ikinci el fiyatları sıfır fiyatını geçmiş durumda :blobdance: İkinci el hangi ürünü arasam gerçekten bu kadar da olmaz diye bir şeyin mümkün olmadığını görüyorum...
  17. berkcans

Kamera için iPhone 11e geçilir mi?

ikinci el s23 almak falan mantıklı olur mu peki hocam?
  18. berkcans

teşekkür ediyorum hocalarım, söylediklerinizi dikkkate alacağım
  19. berkcans

Daha çok video için düşündüm. Aslında djinin ürünleri mevcut ancak onlar da çok pahalı maalesef Pikselleşmeden kastınız nedir hocam? Ne gibi hocam
  20. berkcans

12k max
Geri